Magazin 12.05.2022 04:58 Güncelleme: 11.05.2022 18:43

SÜRPRİZLERLE DOLU AÇIKHAVA AKŞAMI

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Ayta Sözeri önceki akşam sahne aldığı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda fırtınalar estirdi. Büyük bir ekiple açık havaya özel olarak hazırlanan Sözeri, sürprizlerle de akşama imzasını attı.
SÜRPRİZLERLE DOLU AÇIKHAVA AKŞAMI

KerkiSolfej yaz konserleri kapsamında bu yazın ilk Harbiye Açıkhava konserini gerçekleştiren sanatçı, Muammer Ketenci imzalı pembe elbisesiyle göz kamaştırdı. Dördüncü kez açık havada sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, konserinin açılışını ‘Daha Yolun Başındayım’ şarkısıyla yaptı.

Sezen Aksu’nun Hediyesi Sözeri’yi Isıttı

Sahnede üşüyen sanatçı Sezen Aksu’nun kendisine hediye ettiği pembe renk … giyen sanatçı: “Sezen’e kısa geldiğinden bana hediye etti. Sağ olsun bu serin havada içim ısınacak.” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

Dans Şovları Geceye Damga Vurdu

Harbiye’ye özel 16 dançı, 8 dansöz şovuyla sevenlerine görsel şölen yaşatan Ayta Sözeri, eğlenceyi ikiye katladı. Oryantal Didem'in de sahneye çıktığı akşamda Didem dansıyla Harbiye’yi ayağa kaldırarak unutulmaz bir akşam yaşattı.

Harbiye Açıkhava’ya Özel Şovlar

Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ayta Sözeri, Harbiye Açıkhava konserine çok kısa bir sürede 132 kişilik bir ekiple hazırlandıklarını belirtti. Büyük bir özveriyle yeni sezona hazırlandıklarını Sözeri: “Bu konserde bugüne kadar kullanılmamış şeyleri kullandık. Ülkenin en yetenekli dansçılarıyla çalıştığımı düşünüyorum. Drag Queen gibi genellikle kulüplerde görmeye alışık olduğunuz şeylerin aslında şov hayatına katılması gerektiğini göstermeye çalıştım. Bunu ben yapmalı mıydım onu bilmiyorum ama bundan sonra bütün popçu arkadaşlarım kullanacaklardır herhalde.” dedi.

Keyifli bir açık hava konseri yaşatan sanatçı, finali ‘Yanayım Yanayım’ şarkısıyla yaptı.