Magazin 08.07.2020 03:00

''SURA İSKENDERLİ'' HIZ KESMEDEN ÜRETMEYE DEVAM EDECEK!

''Bir Daha Yak'' şarkısıyla uzun süre radyo ve televizyonlarda müzik listelerinin en üst basamaklarında yer alan genç sanatçı ''Sura İskenderli''; geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu ''Hayalet'' ve yine geçtiğimiz gün yayınlanan ''Dinle'' şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekerek sektördeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırdığının sinyallerini vermişti.
''SURA İSKENDERLİ'' HIZ KESMEDEN ÜRETMEYE DEVAM EDECEK!

Projelerini yayınlamaya başladığı günden beri, Türkiye'nin en büyük yapım dağıtım şirketi ve Youtube'un Türkiye'de ki en değerli iş ortaklarından olan ''Wediacorp'' ile işbirliği içerisinde olan ''Sura İskenderli'' yeni projelerini de Funda Şen liderliğindeki aynı ekiple hız kesmeden yayınlamaya devam edecek.

''Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nde en iyi çıkış yapan kategorisinde aday gösterilen, yayınladığı her klip ile kısa sürede Youtube Trendler listesine giren ve sosyal medya paylaşımları ile milyonlarca beğeni toplayan genç sanatçı müzik üstatları tarafından da tebrik ediliyor.

Durmaksızın üreten ve özgün fikirlerine eşlik eden klipleriyle adından sıklıkla söz ettiren ''Sura İskenderli''; kendi şarkılarını yazarak ve kliplerinin de kendi senaryolarını üstlenerek sevenlerini şaşırtmaya devam edecek.