Halkbank web
Ekonomi 17.06.2021 07:00

Subway'de Sodexo ile Online Ödeme Dönemi Başladı

Yemek kartı sektörünün öncü firması Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, 104 ülkede 37.500'den fazla restoranıyla dünyanın en büyük fast food restoran zinciri olan Subway ile yeni bir iş birliğine imza attı.
Subway'de Sodexo ile Online Ödeme Dönemi Başladı

Sektörde bir ilk olan iş birliği kapsamında Sodexo’lular, subwaysiparis.com’dan verecekleri online siparişleri Sodexo bakiyeleri ile online olarak ödeyebiliyor. 14 noktada geçerli bu hizmetten yararlanan Sodexo’lular, hem bakiyelerini değerlendiriyor, hem de birbirinden lezzetli sandviçlerin tadını çıkarıyor.

Sodexo, yemek kartı çözümü Restaurant Pass ile temassız ve hızlı bir online alışveriş deneyimi vadediyor. Bakiyelerini tüketime hazır yöresel-organik gıda, kasap, su ve yemek alışverişinde değerlendirebilen Sodexo kullanıcıları 40’ı aşkın üye iş yerlerinden online sipariş verebiliyor. Üye iş yerlerine göz atmak isteyen Sodexo’lular, Sodexo Avantaj web sitesi ve mobil uygulama üzerinden üye iş yerlerine ulaşabiliyor. 1993 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren Sodexo, 20.000'den fazla müşteriye yaşam kalitesi hizmetleri sunuyor.