Otomotiv 07.11.2019 12:53

SsangYong'dan Kaçırılmayacak Yıl Sonu Fırsatı!

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü Güney Koreli 4×4 uzmanı SsangYong'un, Pick-Up segmenti olan Musso Grand modelinde, Yen yıla çok özel bir Pickup sahibi olarak girmenizi sağlayacak iddialı bir kampanya var.
SsangYong'dan Kaçırılmayacak Yıl Sonu Fırsatı!

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli 4×4 uzmanı SsangYong’un, Pick-Up segmenti olan Musso Grand modelinde, Yen yıla çok özel bir Pickup sahibi olarak girmenizi sağlayacak iddialı bir kampanya var. Pick-Up SUV konseptiyle oldukça dikkat çeken Musso Grand’a 90.000 ₺, 24 Ay %0 Kredi fırsatıyla kolayca sahip olmak mümkün.

Suv Konforunda Pickup!

Türkiye’ye iddialı giriş yapan Musso Grand, sınıfında zirveye oynuyor!
Musso Grand cesur, güçlü ve kaslı görünümünün altında kullanıcısına güvenlik, konfor ve performansı birlikte sunuyor.

Hemen her detayı ancak SUV’larla kıyaslanacak kadar iddialı Musso Grand hemen göze çarpan radyatör ızgarası, merkezden uzanan krom çizgisi ile belirgin bir kimlik oluştururken, ön ve yan kas çizgileri ile rakiplerinden hemen ayrılıyor. Hacimli yan karakter çizgisi sağlam, dengeli, estetik ve dinamik bir kişiliği ortaya çıkarıyor.

Kaliteli malzeme ve işçiliğin kullanıldığı sürücü kabini,  ferah ve ergonomik bir kullanım sunuyor. Geniş arka koltuk mesafesi, kabin içi geniş ve kullanışlı cepler, uzun yolculuklarda yorgunluğu azaltmak için dizayn edilmiş rahat koltuklar, akıllı anahtar, üst düzey hoparlör ekipmanları yüksek kaliteli ses çıkışı sağlıyor ayrıca 8’ multimedya ekranı ile Musso Grand kullanıcılarına konforlu ve keyifli bir seyahat vadediyor.

SsangYong da Can Güvenliği Opsiyon Değildir!
Musso Grand’ın gövdesi %79,2 oranında yüksek gergili 4 katmanlı şasiye sahip. Otomobil endüstrisinin ilk 1,5 GPa* ultra yüksek gergili çeliği ile üretilen Pick-Up’ı olmasıyla birlikte Musso Grand, Rexton G4 ile aynı kasa yapısını, teknolojiyi ve donanım zenginliğini paylaşıyor. Böylece kabin içindeki emniyetli alan tıpkı konfor özellikleri gibi en üst seviyede tutuluyor. Ayrıca Musso Grand, %70,8 artikülasyon ses indeksi ile geçmiş versiyonları ve rakipleri arasında yapılan karşılaştırmalarda sessiz bir sürüş konusunda da ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında, Musso Grand kullanıcılarına dört katmanlı mükemmel çelik  gövde içinde olağanüstü sessizlik ve son derecede güvenli bir sürüş sağlıyor.