Vakıf Katılım web
Magazin 14.10.2019 00:30 Güncelleme: 13.10.2019 20:09

SÖZERİ YENİ GELİNİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Son zamanların en sevilen sanatçılarından Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center'da sahne aldı. İstanbul'da kış sezonunu Dalmaz Center'da açan sevilen sanatçı kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşattı.
SÖZERİ YENİ GELİNİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

"Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" şarkısıyla performansına başlangıç yapan Ayta Sözeri repertuvarını oluştururken şarkılarını nasıl seçtiğini seyirciye anlatırken, “Hangi şarkıları seçeceğimi düşünürken eskiden sevdiğimiz şarkılardan sevdiklerimize karışık kaset yaptığımız aklıma geldi. Bende size en sevdiğim şarkılardan karışık bir kaset yaptım” sözlerini söyledi.

Repertuvarında geçmişten günümüze sevilen pek çok şarkıya yer veren Ayta Sözeri, 'Umrumda Değil’, ‘Dilek Taşı', 'Sorma', 'Büklüm Büklüm', 'Gülümse', 'Yanayım Yanayım' gibi eserleri Dalmaz Center'ı dolduran dinleyicileri ile birlikte seslendirdi. Ünlü şarkıcıyı Asena eşi Hasan Dere ile birlikte izledi. Sahneden bir sevenini beyazlar içinde gören Ayta Sözeri, hayranının mutluluğuna ortak oldu. Usta sanatçı Zeki Müren'in " Gitme Sana Muhtacım" şarkısını dünya evine giren hayranı için seslendiren Sözeri, yaklaşık iki saat süren sahnesini "Geçse de Gençlik Çağım" şarkısıyla noktaladı.