Magazin 15.08.2020 03:00

Soner Arıca şarkısı ''Orçun''a emanet!

Küçük yaşlarda piyano eğitimi almaya başlayarak müzik hayatına merhaba diyen ve Türk pop müziğinin değerli ismi Soner Arıca başta olmak üzere birçok sanatçıya vokalistlik yapan ''Orçun''; ilk profesyonel çalışması ''Suçlu Kim''i müzikseverlerle buluşturmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.
Soner Arıca şarkısı ''Orçun''a emanet!

Sıklıkla gerçekleşen sahne performanslarının yanı sıra şan ve piyano öğretmenliği yapan ''Orçun''; aynı zamanda aktif olarak Avrupa Orkestrası koordinatörlüğünü de yürütmeye devam ediyor. ''Orçun''un yeni şarkısının sözü ve müziği Soner Arıca imzası taşırken aranjesini ise Selim Çaldıran üstlendi.

''Orçun'' Soner Arıca şarkısını söylemek ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi; ''Bu uzun yolculuğumda bana güç ve destek veren ''Soner Arıca'' başta olmak üzere bir an olsun desteğini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma ve dostlarıma binlerce kez teşekkür ederim. Müziğin iyileştirici gücüyle kalmamız, aynı hislerde ve aynı notalarda buluşmamız dileğiyle.''

Yaz aylarında izleyenlerin içini serinletecek ve herkesin yüzünde küçükte olsa bir tebessüm bırakacak olan klibin yönetmen koltuğunda Gökhan Özdemir oturdu. Soner Arıca'nın çekimler süresince ''Orçun''u yalnız bırakmadığı klip çekimleri, Zekeriyaköy, Kilyos ve Belgrad Ormanında 4 farklı mekanda çekildi.

''Orçun''un yepyeni projesi ''Suçlu Kim'' DMC etiketiyle tüm müzik platformalarında ve klibi NetD kanalında yayında!