Magazin 08.05.2021 04:26 Güncelleme: 08.05.2021 07:44

Solomun ve Jamie Foxx

Solomun, Hollywood'un önde gelen isimlerinden aynı zamanda şarkıcı ve besteci Jamie Foxx ile yeni şarkısı "Ocean" için bir araya geldi. Parça Solomun'un kendi plak şirketi NINL etiketiyle 7 Mayıs'ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Solomun ve Jamie Foxx

Jamie Foxx’un güçlü vokaliyle “Ocean”, adeta tatlı yaz zamanları için yazılmış için sofistike bir dans parçası. Ocean, Solomun’un uzun zamandır beklenen ve 28 Mayıs’ta yayınlanacak ikinci albümü “Nobody is Not Loved”ın, video klibi Fatih Akın imzası taşıyan “Kreatur der Nacht”, ATNA’nın eşlik ettiği “Tuk Tuk”, “The Centre Will Not Hold” ve “Home”un ardından beşinci teklisi olarak karşımıza çıkıyor. On iki parçalık albüm, Planningtorock, Zoot Woman, Anne Clark ve daha birçok ünlü isimle iş birlikleri de içeriyor.

2009’da ilk albümü Dance, Baby’yi yayınlamasından itibaren Depeche Mode, Lana Del Rey ve Leonard Cohen’in beğenilen parçalarını remiksleyen ve Coachella, Tomorrowland ve Time Warp gibi birçok dünyaca ünlü festivalde performans sergileyen Solomun, dans müziği dünyasının en tanınan figürlerinden biri haline geldi.

Ray, Collateral ve Django Unchained gibi filmlerde rol almış yetenekli Hollywood yıldızı Jamie Foxx da aynı şekilde prestijli bir müzik kariyerine sahip ve 2005’te çıkardığı LP “Unpredictable” ile Amerika’da albüm listesinin zirvelerine çıkmayı başardı. Foxx, Kanye West ile ortak yayınladığı iki parça “Slow Jamz” ve “Gold Digger” ile yine Amerika’da tekli listesinin en başında yer aldı.

Farklı sanat dünyalarından iki saygın ismin özgün ortak çalışması olan “Ocean” dans müziğinin en rafine hali.