Halkbank web
Ekonomi 31.05.2023 07:00

​Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer Block Square'e konuk oldu

Slash Ventures, Web3 ekosistemindeki son gelişmeleri duyurmaya devam ediyor. 8'inci Block Square etkinliğine konuk olan Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, blockchain ve oyun dünyasının yakından takip ettiği ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı "Web3: Oyunun Geleceği İçin Ne Anlama Geliyor?" başlıklı etkinlikte Web3, metaverse ve oyun ekosistemi konularına değindi.
​Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer Block Square'e konuk oldu

Slash Ventures, Web3 ekosistemindeki son gelişmeleri duyurmaya devam ediyor. 8’inci Block Square etkinliğine konuk olan Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, blockchain ve oyun dünyasının yakından takip ettiği ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı “Web3: Oyunun Geleceği İçin Ne Anlama Geliyor?” başlıklı etkinlikte Web3, metaverse ve oyun ekosistemi konularına değindi.

Türkiye’nin Web3 ve blockchain ekosistemine yön veren kurumu Slash Ventures’ın Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, 26 Mayıs Cuma günü gerçekleşen ve kripto dünyası tarafından ilgiyle takip edilen 8’inci Block Square etkinliğinde yer aldı. 

Dijitalleşen dünyada Web3 teknolojilerinin sınırsız potansiyellerinden bahseden Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer; blok zincir dünyasının, geleceğin oyun ekosistemini nasıl etkileyeceği hakkında şunları belirtti; “Günümüz teknolojisinde oyunlar Web3’e entegre olma konusunda daha yolun başında. Ancak son dönemdeki gelişmeler ve Z kuşağının ‘play to earn’ kavramına geleneksel oyunculara kıyasla daha yatkın olması bu alanın geleceğine ışık tutuyor. Neslin dönüşümü, yaşanan yenilikçi gelişmeler ve trendler incelendiğinde Web3’ün gelecekteki oyun ekosisteminde daha sağlam bir konumda bulunacağını ön görüyoruz.” dedi.

Slash Ventures’tan da kısaca bahseden Ali Erhan Tamer şöyle konuştu; “Slash Ventures olarak merkeziyetsiz projelerle var olmak isteyen girişimlere bu dünyanın kapısını aralayarak başarıya giden yolculuklarını yakından takip etmek istiyoruz. Çalışma arkadaşlarımız ve iş birliklerimizle Türkiye’de blockchain ekosisteminin gelişimine büyük bir katkıda bulunuyoruz. Web3 teknolojisi ve blockchain ekosistemi içerisinde bulunmak isteyen girişimlere destek olma motivasyonumuzla Türkiye’nin Web3 gelişimine yön veren kurumu olma misyonumuzu gerçekleştiriyoruz.”

Kıvılcım Harika Ertunç’un moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, The Sandbox Büyüme Pazarlaması Yöneticisi Arslan Kiran ve Futurinn Kurucusu Melih Gürel oyunun Web3’teki geleceğini konuştu.