Magazin Kaynak: UĞUR ONUR URHAN 10.09.2024 06:46

Sinem Uslu ekranlara geri dönüyor

'Mustafa marangozlukla uğraştı' Sinem Uslu 4 yıl sonra yeniden ekranlara Kanal D dizisi 'Annem Ankara' ile dönüş yapacağını söyledi. Çocukları büyüttüğü için setlerde olamadığını söyleyen Sinem Uslu, City's Nişantaşı çıkışı soruları yanıtladı.
Sinem Uslu ekranlara geri dönüyor

 Eşi Mustafa Uslu’nun da kendisi ve arkadaşı Mert Dikmen’le beraber senaryosunu yazdığı sinema filmini çektiğini söyleyen Sinem Uslu ‘tamamen çocuklar ve köpeklerle ilgili aile filmi. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Max’in anısına yapacağız. Sömestriye yetiştereceğiz.’ dedi.

Eşi Mustafa Uslu ile yurt dışına yerleşeceği konusunda ise, ‘Eşim ve ben çocukları Almanya’da okutmak istiyoruz. Böyle bir düzen kurmak istiyoruz. Mustafa çok kırıldı. Bütün canını dişine taktı ve herşeyini filmlerine adadı. Kötü bir süreçti ve elbet adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Almaya2ya gittik orada biraz çiçekle böcekle marangozlukla ilgilendi. Şimdi kendine geldi kendisini topladı. Çok kırılgan bir insan o. Şu an Anayasa Mahkemesi’ne gideceğiz. İlla ki o kadar insanın emeği havada kalmayacak sonuçta bu sinema. Şimdi tekrardan başlıyoruz. Şu an çektiği film köpeklerle ilgili onlar başrolde. Çok güzel bir proje çıktı ortaya ben çok heyecanlanıyorum.’ dedi.