Magazin 24.02.2018 08:30 Güncelleme: 24.02.2018 01:42

Sinan Akçıl'dan Afrindeki Mehmetçiğe Özel Şarkı

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, ilk canlı yayın programında; bombayı patlattı. Trt Müzik'te eski sevgilisi Otilia İle Serdar Ortaç'ı ağırlayan sanatçı izleyicilerden tam not aldı.
Sinan Akçıl'dan Afrindeki Mehmetçiğe Özel Şarkı

Sahnede birbirinde güzel şarkıları Ortaç ve Otilia ile seslendiren Akçıl, Afrin’e ’’Zeytin Dalı Operasyonu’’ düzenleyen Mehmetçik için yaptığı özel şarkısı “Yakında Döneceksin’’i gelen izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Canlı yayın öncesi basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akçıl, Otilia ve Ortaç gece ile ilgili açıklamalarda bulundular. İlk canlı yayın programında; Sinan Akçıl, ‘’ilk programında uğurlularım olarak Otilia ile Serdar’ı ağırlamak istedim. Biri benim için popun kralı, Otilia ise benim için çok değerli.’’ açıklamasını yaptı. Serdar Ortaç da, ’’Yıllar önce ben tanıştırdım işte öyle uzayıp gitti yani vesile oldum’’ dedi.Birbirilerine övgülerde bulunduktun sonra, hayranları tarafından Afrin’e  yaptığı şarkı için Milli Ve Yerli sanatçı unvanını layık görmeleri hakkındaki sorulara değinen Akçıl, ‘’Evet bu olaya çok mutlu oldum. Önce yazmaya başladılar, sonra çoğalmaya başladı. Ben kalbimden geleni yaptım sonra milyonlara ulaştı ve sonra çok fazla asker ailesinden dua aldık, ama ben sadece vesile oldum. O şarkı Türk milletinin askerine seslenişidir ve umarım hayatım boyunca bu unvan sonuna kadar devam eder’’ açıklamasını yaptı. Serdar Ortaç’ın göbeği ve kiloları gözden kaçmadı. Ortaç, kilo alıp almadığı sorusuna karnını içine çekerek “Size öyle geliyor hava soğuk katkat giyindim” cevabını verdi.