Tiyatro 22.11.2019 00:30

'Sevmekten Öldü Desinler' prömiyerinde alkış yağmuruna tutuldu

İstanbul'un kenar mahallelerinden pavyon ışıklarına uzanan öyküsüyle sezonun iddialı oyunları arasında yer alan Hande Subaşı, Hakan Bilgin ve Bülent Alkış'ın başrollerini paylaştığı 'Sevmekten Öldü Desinler' müzikli oyunu perdelerini açtı. 
'Sevmekten Öldü Desinler' prömiyerinde  alkış yağmuruna tutuldu

20 Kasım Çarşamba akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyeri gerçekleşen oyun, tiyatro severlerden tam not aldı.

Yönetmen koltuğunda Ebru Kara’nın oturduğu, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleme aldığı anti-melodram tarzındaki oyunun prömiyerine; Merve Sevi, Duygu Şen, Ayfer Dönmez, Damla Cercişoğlu, Kerem Seven, Hakan Bilgin’in eşi Çiğdem Gürel Bilgin ve oğlu Derin, Murat Akkoyunlu, Baran Erdoğan, Efe Yeşilay ve tiyatro severler katıldı.

7 ve 26 Aralık tarihlerinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek oyun, özlenen Yeşilçam filmlerinden arabesk şarkılara biraz müzik, biraz hüzün, bolca kahkaha ile duygu fırtınası yaşattı. Gönül, Mustafa, Hamdi, Sevda ve Ahmet’in şehrin gölgesinde asla kaybolmayacak hayallerini anlatan oyunda sergilenen performanslar izleyenleri büyüledi.ARSLAN GÜVEN