Magazin 08.11.2019 12:01

Sevilen oyuncu koltuktan düşünce 'bunlar hep nazar' dedi!

Uzun süredir Youtube'da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen ve yeni sezonda Zorlu PSM Youtube kanalında yayın hayatına devam eden "İbrahim Selim ile Bu Gece"nin bu haftaki sürpriz konuğu sevilen oyuncu ve Alice Müzikali'ndeki rol arkadaşı Enis Arıkan oldu.
Sevilen oyuncu koltuktan düşünce 'bunlar hep nazar' dedi!

 Arıkan’ın, artık dijital platformda izleyicilerin karşısına çıkan Jet Sosyete dizisi ile ilgili yeni gelişmelerden de bahsettiği programın her anı kahkaha doluydu. Enis Arıkan’ın, sohbet esnasında, oturduğu koltuktan düştüğü an ise izleyicileri hem çok şaşırttı hem de kahkahaya boğdu. Sevilen oyuncu, yaşanan bu beklenmedik olay karşısında; “nazar değil de ne bu çocuklar” diyerek güldü.

 Zorlu PSM Youtube kanalında “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı her hafta izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ile her hafta touché’de izleyiciyle buluşan Selim’in bu haftaki sürpriz konuğu Alice Müzikali’ndeki rol arkadaşı ve eğlenceli kişiliği ile sevilen oyuncu Enis Arıkan’dı. Seyircileri kahkahaya boğan gecede eğlencenin dozu bir an olsun düşmedi. Antidepresan kullanacak kadar zor dönemler geçirdiğini de anlatan Arıkan, rol alamadığı için ağladığı “Romantik Komedi” filminin yeni çekilecek devam filmi için kendisine gelen teklifi ise nasıl reddettiğini açıkladı.

Alice Müzikali’ndeki yaşadıkları komik anıları da seyirci ile paylaşan Arıkan ve Selim, seyirciye unutulmaz eğlenceli bir akşam yaşattı.