Ekonomi 24.01.2023 07:00

Sevginizi anlatan en güzel hediye Parker'dan

Bu Sevgililer Günü'nde sevdiklerine hem şık hem de anlamlı bir hediye seçmeyi düşünenler Parker'da buluşuyor. Parker'ın şık tasarımını güvenilir performansla buluşturduğu PARKER IM Monochrome dolma kalem sevgilinize, eşinize, babanıza, annenize, dostunuza kısaca hayatınıza dokunan tüm sevdiklerinize hitap edecek çok özel bir hediye.
Sevginizi anlatan en güzel hediye Parker'dan

Bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hem şık hem de anlamlı bir hediye seçmeyi düşünenler Parker’da buluşuyor. Parker’ın şık tasarımını güvenilir performansla buluşturduğu PARKER IM Monochrome dolma kalem sevgilinize, eşinize, babanıza, annenize, dostunuza kısaca hayatınıza dokunan tüm sevdiklerinize hitap edecek çok özel bir hediye.

Sevdiklerine şık, anlamlı ve uzun yıllar kullanabilecekleri bir hediye arayanlar Sevgililer Günü öncesi Parker’da buluşuyor. İngiltere’de iki kez Kraliyet Arması ile ödüllendirilen Parker, özel tasarımıyla hem göz alıcı hem de kullanışlı bir hediye arayanların gözde seçenekleri arasında yer alıyor. Bir asırdan fazla şirket içi işçilik ve uzmanlığa sahip Parker’ın, IM Monochrome mavi dolma kalem Sevgililer Günü için en özel hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor.

- Tek renkli tasarım, eşsiz bir zarafet

Modern profesyoneller düşünülerek tasarlanan işlevsel, akıllı ve cilalı Parker IM dolma kalem göz alıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Lüks görünen ve hissettiren tam metal bir gövdeye sahip olan Parker IM Monochrome dolma kalem, en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Mavi süslemelerden tamamen mavi uca kadar tek renkli tasarım, eşsiz bir zarafet sergiliyor. Dış görünüşü olduğu kadar teknik özellikleriyle de dikkat çeken kalem üstün aşınma ve korozyon direncinin yanı sıra ayırt edici bir görünüm sunan PVD kaplama ile süslenmiş özel metal parçalara sahip. Modern dolma kalem, yazılarınızda ekstra bir gelişmişlik düzeyi için Quink mürekkep kartuşlarını kullanıyor veya mürekkep şişesi doldurmaya dönüştürüyor. Kalem kadar zarif hediye kutusuyla sevdiklerinizin gönlünü fethedecek Parker IM Monochrome dolma kaleminin fiyatı ise KDV dahil 1.250 TL.
PARKER IM Monochrome mavi dolma kalemlerini tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.