Magazin 24.02.2020 00:30

SEVDALIM HAYAT ANKARA'DA KAPALI GİŞE

Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat ekibi Kerki Solfej konserlerinde yeniden Ankara Congresium'da dinleyicisiyle buluştu. Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği konserde Zülfü Livaneli'nin unutulmaz şarkıları hep bir ağızdan söylendi.
SEVDALIM HAYAT ANKARA'DA KAPALI GİŞE

Rengim Gökmen’in yönettiği, gitarda Ferhat Livaneli, bağlamada Erdem Şimşek ve kanunda Serkan Halili’nin olduğu Livaneli Filarmoni Orkestrası eşliğinde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendiren Teyfik Rodos, Zeynep Halvaşi ve Görkem Ezgi Yıldırım, Ankara'da unutulmaz bir akşama imza attılar.

 Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat konserini izlemeye gelenler arasında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem ve gelini Mine Kılıçdaroğlu ile birlikte konser bittikten sonra Zülfü Livaneli'yi kulisinde ziyaret ederek tebrik etti. Livaneli'nin Türk müziğine derin izler bırakmış büyük bir usta olduğununda altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, Livaneli ile birlikte aile bireylerininde olduğu bir hatıra fotoğrafı çektirerek muhteşem geceyi ölümsüzleştirdi.