Emlak 20.02.2018 14:56

Şehrin Merkezinde Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor

Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje'nin Seyrantepe'deki yeni projesi Avangart İstanbul, şehrin içine kadar uzanan Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükseliyor.
Şehrin Merkezinde Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor

Avangart İstanbul’un bugün gerçekleşen basın lansmanına Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Gül ve Sönmez Aydın katıldı. Yaklaşık üzere 36.750 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen ve 207 bin metrekare inşaat alanı bulunan Avangart İstanbul ‘Şehrin içinde, klişelerin dışında’ mottosuyla yola çıkıyor ve klişe söylemlerden uzak durarak daire sahiplerini mutlu etmeye odaklanıyor. Yürüyüş yolları, parklar, açık hava spor alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna, çocuklar için oyun alanları ve hayatın tadını çıkarmak için nefis bir orman havası sahip proje sosyal imkanları ile dikkat çekiyor.

Sosyal donatılar

Alışveriş için Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi İstanbul’un en merkezi AVM’lerinin bulunduğu lokasyonlar projeye çok yakın… Evinden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen site sakinleri için de 18 dükkandan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.

Her ihtiyaca uygun daire tipi

Tem Otoyolu üzerinde Seyrantepe’de 11 Blok 935 daire ve 18 ticari üniteden oluşan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu’nun hemen yanında inşa ediliyor. Projedeki daireler 25 yılı aşkın deneyimiyle her mekana özel stil geliştiren ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanıyor. Avangart İstanbul’da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her ihtiyaca cevap verebilecek büyüklük ve özellikte daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 504 bin liradan başlıyor ve kısa bir süre için lansmana özel 84 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor.