Magazin 28.06.2022 12:55

SEDA ÜREN 'EVİMDE HİZMETÇİ DIŞARDA KRALİÇEYİM'

Uzun bir aradan 'Kırarım Bu Kalemi' şarkısı ile sessizliğini bozan başarılı sanatçı Seda Üren sosyal medyada kendisine en çok sorulan 'Hem eş, hem anne hem de sanatçı olmak sizi zorlamıyor mu? Nasıl hepsine birden yetişiyorsunuz?' sorusuna samimiyetle cevap verdi.
SEDA ÜREN 'EVİMDE HİZMETÇİ DIŞARDA KRALİÇEYİM'

Uzun bir aradan ‘Kırarım Bu Kalemi’ şarkısı ile sessizliğini bozan başarılı sanatçı Seda Üren sosyal medyada kendisine en çok sorulan ‘Hem eş, hem anne hem de sanatçı olmak sizi zorlamıyor mu? Nasıl hepsine birden yetişiyorsunuz?’ sorusuna samimiyetle cevap verdi.

 Güzel sanatçı Üren, bu işin kolay olmadığını, özellikle kadına çok iş düştüğünü ama evlendikten sonra çoğunlukla kendilerini saldıkları için hemcinslerine kızdığını söyledi.

 İki çocuk annesi sanatçı ‘bizim toplumumuzda kadınlar evlendikten sonra kendini salıyor. Ben ise aksine kendime daha çok dikkat eder oldum. Asıl evlenip çocuk doğurduktan sonra kadın kıymetli olacakken bütün yük kadının sırtına biniyor. Bu sebeple kadınlar önce kendinden vazgeçiyor. Erkek   kadınını ne kadar severse sevsin asıl mesele kadının kendine verdiği değer, sayıp sevmesi. Mesela benim ne dizi izlemeye vaktim var ne de koltukta uyumaya. Eşimi kadını, evinin aşçısı, çocuklarımın annesi, doktoru, öğretmeni, sahnede ise sanatçıyım. Ama tüm bunlara rağmen kendime ayıracağım zamandan çalmam. 5 gün spor yaparım, dengeli beslenirim. Aslında sadece evimin değil kendimin de hizmetçisiyim.  Ailemin ve sanatçı Seda Üren’in hizmetçisiyim. Ama sokağa bir çıkarım kraliçeler gibi yaşarım.’ şeklinde sürdürdü.

Üren ‘Kadınlara tavsiyem dünyanın en güzel kadınları bile aldatılırken eşlerinden ilgi ve şefkat beklerken kendinizi salmayın. Kendinize zaman ayıramamak gibi bahanelere sığınmayın, her daim bakımlı, güzel ve alımlı olun, yoksa eşiniz tarafından görülmeyen hale gelirsiniz.’  Dedi.