Magazin 20.06.2022 04:45 Güncelleme: 19.06.2022 22:18

YILIN ULUSLARARASI MODA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un yaptığı 'Yılın Uluslararası Moda Ödülleri gecesinde çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek için sahneye çıkan oyuncu Alara Çağlayan ve Yasemin Nil Yüksel gelinlikle sahneye çıkıp okul kıyafetleriyle kalması büyük alkış aldı.
YILIN ULUSLARARASI MODA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Elit Medya Group tarafından düzenlenen ‘Yılın Uluslararası Moda Ödülleri’, önceki akşam Kozyatağı Hilton'da  sahiplerini buldu.  Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Çocuk Gelin'e Hayır ’ temalı geceye yaklaşık 300 davetli katıldı

Sunuculuğunu  Özge Ulusoy’un yaptığı gecede çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek için sahneye çıkan oyuncu Alara Çağlayan ve Yasemin Nil Yüksel gelinlikle sahneye çıkıp okul kıyafetleriyle kalması büyük alkış aldı.

Ünlü mankenler Tuğba Özay ,Wilma Elles ve Ece Gürsel  birbirinden güzel kıyafetlerin yer aldığı defilede boy gösterdiler.

SEDA SAYAN’A BEŞİBİRYERDE TAKILDI

Gecede sahneye çıkan Seda Sayan sevilen şarkılarıyla konukları eğlendirdi. Türkiye’nin en güvenilir kadını ödülüne layık görülen Seda Sayan’a ayrıca iş kadını Otağ Kıvılcım Aydın düğün hediyesi olarak  beşibiryerde taktı. Beşi bir yerde altınları boynuna takan Seda Sayan  ‘’Nikahımda bile bundan  takan olmadı. Hep ben götürüyordum ilk kez bana getiriyorlar. Akıllı kadınım yeni gelinim diye boynum boş gelmiştim.  ‘diyerek kahkaha attı.