Ekonomi 08.12.2021 07:00

Sanko Enerji 'Marka Görünümü' Yenilendi

Sanko Enerji Grubu, 'marka görünümünü' günün dinamiklerine uygun olarak yeniledi. Bu kapsamda www.sankoenerji.com.tr adresli internet sitesi yenilenerek erişime açıldı.
Sanko Enerji 'Marka Görünümü' Yenilendi

Sanko Enerji Grubu, ‘marka görünümünü’ günün dinamiklerine uygun olarak yeniledi. Bu kapsamda www.sankoenerji.com.tr adresli internet sitesi yenilenerek erişime açıldı.

Yüzde yüz ‘yenilenebilir enerji’ kaynaklarından üretim yapan ve ‘yenilenebilir enerji alanının Türkiye’deki öncülerinden biri olan Sanko Enerji Grubu, kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde marka görünümünü günün dinamiklerine uygun olarak yeniledi. Yakın bir dönemde başta Avrupa olmak üzere yurt dışında da faaliyet göstermeyi planlayan şirket, bu çerçevede internet sitesini de revize ederek yeni haliyle erişime açtı.

Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji şirketi olmayı kendine vizyon edinmiş bir Grup olarak yeşil dönüşüm, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve çeşitlilik başlıklarını stratejisinin temelleri olarak belirleyen Sanko Enerji Grubu CEO’su Hakan Yıldırım, “Bir yandan sosyal sorumluluklarımızı eksiksiz olarak yerine getirmeyi hedeflerken bir yandan da markamızı uluslararası standartlara uygun olacak şekilde konumlandıracak çalışmalar sürdürüyoruz. Yakın bir zamanda faaliyetlerimizi başta Avrupa olmak üzere yurt dışına da taşımayı planlıyoruz. Bu sebeple www.sankoenerji.com.tr adresinde bulunan internet sitemizi daha modern ve minimal şekilde yeniledik. Böylece gerek yurtiçi gerekse yurtdışından bize erişenleri, Sanko Enerji Grubunun çalışmalarını daha iyi ifade ettiğine inandığımız internet sitemizin yeni yüzüyle tanıştırmaya başladık. Yakın bir dönemde yurt dışı arenaya çıkacak olan bir markanın bu çalışmaları tamamlamasını günün gereği olarak değerlendirdik” şeklinde konuştu.