Magazin 29.10.2020 04:48 Güncelleme: 28.10.2020 21:05

"SANKİ JENNİFER LOPEZ'İM"

Sanatçı Ayta Sözeri, çok sevilen Gazino konseptiyle önceki akşam Pandemi kurallarına uyarak Ataşehir'deki Muamma'da sahne aldı.
"SANKİ JENNİFER LOPEZ'İM"

Programına"Gülü Susuz Seni Aşksız" şarkısıyla başlayan Sözeri, repertuarında Türk sanat müziğinin yanı sıra Sezen Aksu şarkılarına da yer verdi. Aksu'nun parçalarını okuduğu sırada itirafta bulunan Ayta Sözeri, "Sezen Aksu'nun şarkılarını okumak hep zordur. Sadece kendi okusun diye yazmış herhalde ama yinede bütün şarkılarında bir umut vardır. Bizimde okuyacağımız yerlerde yazmış" dedi.

MUAMMA'DA DÜET GECESİ

Ayta Sözeri kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan oyuncu Celil Nalçakan ve şarkıcı Deha Bilimleri sahnesinde ağırladı. Önce Bilimleri davet eden Sözeri, başarılı şarkıcı ile birlikte "Telefonun Başında" şarkısını seslendirdi. Ardından Nalçakan İle beraber Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi" parçasını düet yaparak müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Yaklaşık iki saat boyunca sahne danslarıyla muhteşem bir performans sergileyen güzel sanatçı, "Sahnede neden bu kadar dans ediyorsam artık, sanki Jennifer Lopez'im" diyerek hayranlarını güldürdü.