Vakıf Katılım web
Spor 10.02.2018 22:56

Samsunspor'da Kriz Ortamı Devam Ediyor

Samsunspor Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kayyumun gelmesiyle birlikte bütün sıkıntıların bitmediğini, Samsunspor'daki kriz ortamının hala devam ettiğini söyledi.
Samsunspor'da Kriz Ortamı Devam Ediyor

Samsunspor Kayyum Heyeti, görev aldıktan sonraki ilk basın toplantısını Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Kayyum heyetindeki herkesin hazır bulunduğu toplantıda, yapılan ilk analizler ve bundan sonra yapılması planlanan konular kamuoyuyla paylaşıldı.

“KAYYUM GELDİ, KRİZ BİTTİ DÜŞÜNCESİ DOĞRU DEĞİL”

Kayyumun gelmesiyle birlikte bütün sıkıntıların bir anda bitmediğini, ekonomik desteğin devam etmesi gerektiğinin altını çizen Ahmet Güral Karayılmaz, “’Kayyum Heyeti geldi, her şey güllük gülistanlıkmış gibi bir havanın oluşturulması Samsun için büyük bir tehlikedir. Bizler var gücümüzle, hiçbir menfaat gözetmeksizin burada hizmet eden arkadaşlarız. Yaptığımız toplantıda içinde bulunduğumuz durumun fotoğrafını çektik. Samsunspor gerçekten zor günler içerisinden geçmekte. Bunun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Samsun Valiliğinin açtığı yardım kampanyasıyla Samsun’un bütün dinamikleri ve herkes taşın altına elini koydu. Belli bir tutar da Samsunspor’a katkı sağlandı. Şu anda bu krizin bitmediğinin bilinmesini istiyorum. Ciddi sorunlarımız var. Özellikle geçmişte oynayan yabancı futbolcuların alacaklarından dolayı kulübümüz bir krizin eşiğinde. Yarın kapımızı çalmayacağının garantisini kimse veremez. Kısa, orta ve uzun vadede neler yapabiliriz onları tartışmaya başladık. Valilik tarafından açılan kampanyaya desteğin devam etmesi lazım. Artık bir güven ortamı da oluştu. Bunu daha iyi noktaya taşımaya çalışıyoruz” dedi.

Karayılmaz, ayrıca Samsunspor’un Samsun’da maçı olduğu günlerde tramvayların ücretsiz bir şekilde taraftarları maça götüreceğini söyledi.

Samsunspor Kayyum Heyeti’nde bulunan Nihat Soğuk, Suat Çakır, M.Hayri Şen, Mesut Aydoğdu, Osman Arslan ve Mehmet Can Yazgan da toplantıda hazır bulundu.