Müzik Kaynak: SEMA SEZEN 08.09.2024 08:43

Samet Beşikçi'den funk ve reggae'nin coşkulu sularında yüzüyor

Farklı müzik türlerini başarıyla harmanladığı özgün tarzıyla dikkat çeken başarılı müzisyen Samet Beşikçi'nin, yeni teklisi "İsteksizce Çevir Sayfayı" 6 Eylül Cuma günü tüm dijital platformlarda yayına girdi.
Samet Beşikçi'den funk ve reggae'nin coşkulu sularında yüzüyor

Funk'ın dinamik baslarıyla reggae'nin coşkulu tınılarını bir araya getirerek müziğinde yeni ve taze bir ses yaratan Samet Beşikçi, yeni teklisinde dinleyicilerini pozitif ve umut dolu bir dünyaya davet ediyor. 

Şartlar ne olursa olsun mücadele etmeyi söyleyen parça, dünyayı değiştirecek gücün içimizde olduğunu vurguluyor.

Sözü ve müziği kendisine ait İlk teklisi “Bugün”ü 2024 yılının Ocak ayında, ikinci teklisi “Hüzün Kuyusu”nu ise mayıs ayında yayınlayan müzisyen üretimlerine son sürat devam ediyor.

“İsteksizce Çevir Sayfayı” ile ilgili;

Umut her insanda farklı bir hissiyat uyandırabilir. Benim için asla pes etmemektir. Şartlar ve durum her ne olursa olsun mücadele etmeye değecek birçok sebep olmasıdır. Elbet hepimiz bir şeylerin artık düzelmesi, olması gereken yerde olması için bekleyişteyiz. Bu durumda hepimiz, günün karanlık yüzünü görmezden gelmeye ve gönlümüzü zenginden saymaya devam etmeliyiz. Küçücük bir dokunuşun bile bazen çok büyük sorunları çözebileceğine ve bir gün dizlerimiz tuttuğunda dünyayı değiştirebilecek güce sahip olduğumuza inanmaktan asla vazgeçmemeliyiz.