Vakıf Katılım web
Magazin 19.03.2018 08:52 Güncelleme: 19.03.2018 09:21

Şahsiyet Görücüye Çıktı

Cansu Dere ve Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı 'Şahsiyet' dizisinin ilk gösterimi önceki akşam yapıldı.
Şahsiyet Görücüye Çıktı

Dizi oyuncularının ve set ekibinin katıldığı ilk izleme yemeği Ortaköy Feriye’de yapıldı. Ekip ile birlikte gece boyunca eğlenen oyunculardan Cansu Dere, mekandan ilk ayrılan isim oldu.

Son günlerde Engin Akyürek ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Cansu Dere haberleri bir kez daha yalanladı. “Sizce neden yalan söyleyim. Ben hiçbir zaman yalan söylemem. Böyle bir birliktelik olsa sizden önce görüntüler ortaya çıkardı. İki tarafta yalanladı. İnanın nereden çıktı bilmiyorum. Sizinle karşılaşmadığım içinde açıklama fırsatı bulamadım. Ben şimdiye kadar yalanlamak için de doğrulamak için de sosyal medyayı kullanmadım. Geç açıklama yapılmasının sebebi de bu” dedi.

Poligona giderek atış yaptım


Dizide ‘Polis Nevra’ karakterine hayat veren güzel oyuncu, rolü içinde çalışmalar yaptığını söyledi. Polise hayat veren Dere, poligona giderek atış yaptığını ve emekli bir komiserle çalıştığını söyledi. Yeni imajının da karakteri için olduğunu söyleyen Dere, sıra seyircide diyerek aracına yöneldi.

170 dakika dizi mi olur?



Mekanı en son terk eden isim Haluk Bilginer oldu. Gazetecileri görür görmez “Siz ne yapıyordunuz burada, diziyi izlediniz mi? Koş koş koş hemen gidip diziyi izleyin” diyerek esprili bir şekilde kurtulmaya çalışsa da bu amacında başarılı olmadı. Dijital platforma da yayınlanacak dizi hakkında konuşan usta isim, “Alışılmışın dışından başka bir iş çıktı ortaya. Televizyonun geleceği burada internete. 170 dakika dizi mi olur, o kadar olursa kaliteye önem veremiyorsunuz.Az ve öz olacak, hayat gibi” açıklamasını yaptı. İnternet dizilerine gelen sansür hakkında da konuşan Bilginer, “İnternet dizilerine sansür gelmesin. En tehlikelisi de yapılan oto sansür” dedi.

Her insan seri katildir

Dizide polis Nevra’nın peşinde olduğu seri katili canlandırdığını söyleyen usta isim, rolü içinde özel bir çalışma yapmadığını söyledi. “Ben rol için hazırlanma yapmadım, sadece teksi okudum. Her insan seri katildir sadece ortaya çıkarmaz” diyerek oradan ayrıldı.