Magazin 23.02.2020 00:30

SAHNEDE DOSTLUK RÜZGARLARI

Ali Sayar'ın işletmeciliğini yaptığı Chin Chin Restaurant'ta müzik ve sürprizlerle dolu bir gece yaşandı.
SAHNEDE DOSTLUK RÜZGARLARI

İstanbul eğlence hayatının gözde mekanlarından Chin Chin'de Cenk Eren fırtınası esti. Geçmişten günümüze sevilen şarkılarına yer verdiği repertuvarında hayatında iz bırakan eserleri seslendiren Cenk Eren, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Meltem Cumbul'u sahnye davet etti.

''Bu gece burada çok eski kadim bir dostum var. Olağanüstü bir kadındır, çok zekidir, müthiş bir kadındır. Çok iyi bir oyuncu, ve elbette çok iyi bir müzisyendir. Biraz bir ara verdik biz arkadaşlığımıza. Yedi-sekiz sene koptuk birbirimizden. Sonra bir karşılaştık, bir sarıldık birbirimize, asla kopmak istemedik sanki bir daha... Aramıza girenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.'' sözleriyle anons ettiği Meltem Cumbul'u sahnede öpücük yağmuruna tutan Cenk Eren samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Eski dostunu kırmayarak ''Gönül Yarası'' filminde söylediği ''Ayrılık Ateşten Bir Ok'' adlı eseri seslendirerek kulakların pasını silen Meltem Cumbul, şarkı sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. ''Allah kimseyi sevdiklerinden o yada bu nedenle ayrı düşürmesin.'' diyerek Cenk Eren'e sarılan Cumbul, mikrofonu yakın dostuna devrderek masasına geri döndü.

İki saat süren performansı boyunca Chin Chin'i dolduran müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşatan başarılı sanatçı Cenk Eren, programını Selda Bağcan'ın ölümsüz eseri ''Adaletin Bu Mu Dünya''ya yaptığı bisle noktaladı.

Öte yandan başarılı sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında oyuncu Asuman Dabak, Doğan-Fulya Gündoğdu çifti ve modacı Gülşah Saraçoğlu gibi isimlerde yer aldı.