Magazin 30.01.2023 04:55

"Şahmaran'ın gerçek hikayesi anlatılmamış"

Mobilya sektörünü öncülerinden Soyserin Grup, önceki akşam Baltalimanı Portaxe'te, 40.ncı yıl kutlamasını yaptı.
"Şahmaran'ın gerçek hikayesi anlatılmamış"

Demet Akalın'ın sahne aldığı gece de, Merve Boluğur, Keremcem, Emel Yıldırım, Hande Kazanova, Merve Yıldırım, Nagihan Karadere, Nefise Karatay, Merve Sevi, Arzu Kunt, Didem Taslan, İman Casablanca ve şarkıcı Keremcem'de vardı. 

Ayrıca, oyuncu Bilal Yiğit Koçak, Cihan Şimşek ve Melis Minkari’nin rol aldığı reklam filmleri de ilk kez izletildi. 

 Şahmaran'ın gerçek hikayesi anlatılmamış

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu Merve Sevi, ''Güzel bir gece. Sevdiğim arkadaşlarım var. Eğleneceğiz'' dedi. Gazetecilerin, ''Yakın zamanda vizyona giren 'Barış Akarsu Merhaba' filminde sizden hiç bahsedilmedi. Bundan dolayı bir kırgınlığınız oldu mu?'' sorusuna Sevi, ''Konunun benimle bir ilgisi yok. Benden bahsetmelerine gerekte yok. Benimde konuya çok büyük saygı duyduğumu bildikleri için, bahsetmeyerek bence çok doğru bir karar vermişler'' dedi Son dönemde dijitale yapılan projelerle ilgili de konuşan oyuncu, Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Şahmaran dizisinin sorulması üzerine, ''Şahmaran'ı ne sen sor ne ben söyleyeyim.  Konunun gerçek hikayesini anlatsalardı bence diziyi anlayabilirdik. Anca bu kadar söyleyebilirim.'' diyerek dizinin konusunun anlaşılmadığını dile getirdi. 

"Dedikoduya başlamıştık"

Eski manken Nefise Karatay ise, ''Çok güzel bir gece. Çok güzel bir organizasyon. Daha nice kırk yıllara olsun'' dedi.  Yakın arkadaşlarıyla hasret giderdiğini söyleyen Karatay, ''Tam eski arkadaşlarımla dedikoduya başlamıştık, hemen beni röportaja aldınız'' dedi. Yeni bir projeye başladıklarını söyleyen oyuncu, ''Dijital bir platforma Tamer karadağlı ile bir iş yapıyoruz. Onun yoğunluğu var'' diyerek geceye döndü.