Magazin 15.02.2018 08:30 Güncelleme: 15.02.2018 08:30

"Saçım Saçın Olsun"

Elidor, kanser hastalığına farkındalık yaratmak ve kanser tedavisi görenlere destek olmak için çıktığı yolculuğu Fi Çi dizisi ve Belçim Bilgin'in dizi entegrasyonu ile başlattı.
"Saçım Saçın Olsun"

Önceki akşam Gaia Gallery’ de düzenlenen müzayedeye katılarak kadınlara “farkında ol, destek ol” diyen Belçim Bilgin’e aralarında; Ceyda Düvenci, İdil Fırat, Burcu Esmersoy, Ferhan Şensoy, Özge Ulusoy, Murat Güloğlu, Güneri Civaoğlu, Aykut Gürel, ’in de destek verdiği bir çok ünlü isim katıldı. Ünlü isimler Kanser Savaşçıları Derneği’nin “Saçım Saçın Olsun” projesine destek vererek, kanser hastalarına “yanındayım” mesajı verdi. Kanser hastalığı ile mücadele eden kadınların yanında olmak amacıyla başarılı heykeltıraş Hande Şekerciler “Ecstasy” serisine ek olarak özel bir heykel tasarladı. Yaşadıkları zorluklar karşısında birbirine destek olmak isteyen kadınların gücünü ve dayanışmasını Hande Şekerciler’in yaptığı heykel ile ifade etmek isteyen Elidor, en çok ihtiyacımız olan bu günlerde bir arada olmamız için çağrıda bulundu. Tasarlanan heykel Gaia Gallery’ de düzenlenen müzayedede satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir ise Kanser Savaşçıları Derneği’ne bağışlandı.Açık artırma ile satışa sunulan heykeli başarılı avukat Altın Mimir, 20 bin dolara  alarak Kanser Savaşçıları Derneği’ne katkıda bulundu.

İstanbul beni bitirdi, yeni rota çizdik

Geceye katılan sunucu Burcu Esmersoy, Avusturalya ve Yeni Zelanda tatilinden bahsetti. Esmersoy, ‘’40 gün tatil yaptık  5 gündür İstanbul’dayım. İstanbul beni yine bitirdi. Hemen yeni rota ayarladık. Güney Amerika’ya gideceğiz’’ dedi. Sevgilisi Berk Suyabatmaz ile aynı eve taşınacağı yönünde çıkan haberlere ise güzel sunucu, ‘’İlişkiye başlarken size de söylemiştim. Bu sorulara hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim ve konuşmayacağım. Beni lütfen yanlış anlamayın. Çünkü ilişkim gayet güzel gidiyor’’ dedi.

Bizim evde bu hastalıkla mücadele edildi

Destek amaçlı geceye katılan ve Fi Çi dizisindeki kanser hastası rölü ile çok konuşulan oyuncu Belçim Bilgin, ‘’Benim için değişik bir rol oldu ama bu hastalık bana yabancı değil. En yakınımda bizim evde de yıllarca bu hastalık ile mücadele edildi. Benim annem de kanser hastalığı ile uzun süre mücadele etti’’ dedi. Bu projeye çok herkesin destek olduğunu belirten oyuncu, ‘’İlk önce sosyal medyada başlanıldı. Sonra kuaförlerle anlaşıldı. Bu hastalığa uygun saçlar kesilip, kesilen saçlar bağışlandı’’ dedi.