Vakıf Katılım web
Magazin 13.11.2019 09:44 Güncelleme: 13.11.2019 09:50

Renkli açılış

Dünya mutfağı Ataşehir By Gışddo Cafe & Lounge açılışı önceki gün Safiye Soyman - Faik Öztürk , Wilma Elles , Tuğba Özay ve Ece Gürsel gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.
Renkli açılış

"Ben Faik ve Ben Safo iyi olur"

Rap şarkı çıkarmaya hazırlanan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti Ataşehir By Gışddo’ açılışına katılan isimler arasında yer aldılar. Keyifleri yerinde olan çift, mekan çok güzel, bizde ileride bir yer düşünebiliriz’ dediler. Artık yeni bir tarz yarattıklarını söyleyen çift, Türkiye’de ortalığı sallıyacaz. Rapçiler Norm Ender, Ceza ve Ben Fero şarkı çıkarmamı istemediler. Ben piyasayı kasıp kavuracam. Kılık kıfayette değişiriyor. Yırtık kot, zincir boynumda şapka bileklikler süpriz olacak. Eğer bu Türkiye'de ilk üçü zorlamazsam namertim. Böyle bir rap yok. Herkes ayağını denk alsın. Piyasada bu kadar başıboş değil. Öyle uydurmasyon şarkılar yok. Çok iyi bir kitle yakaladım “ dedi. Rap müzikteki ‘Mekanın Sahibi’ polemiği sorulan çift, Mekanın tek sahibi Allah'dır “ dediler.

Bisikletten düştüm

Bizim şarkılarımızın hepsi hit olacak. Eşiniz bile size diyecek Faik kadar olamadınız. Bütün rapçilere dis yolluyoruz. 1.5 aydır dans için ayna karşısında çalışıyorum. Tarz değişikliği bana çok iyi oldu. Klipte zincir, ters şapka ve bisiklete bindim. Klip çekerken bisikletten düştüm. Ben Faik ve Ben Safo bize iyi olabilir“ dediler.

Polis rolü bana çok uygun

‘Arka Sokaklar’ dizisinin kadrosuna katılan Wilma Elles’de açılışa katıldı.Yemek yapmayı ve Türk mutfağını çok sevdiğini belirten Elles, “ Arka Sokaklar böyle efsane bir dizide yer almaktan çok mutluyum. Benim için inanılmaz bir onur. Polis karekterini canlandıracağım. Polisler benim kahramanımdır. Ben çocuklarıma da polis sevgisini aşılıyorum. Aksiyon derslerini aldığım için bu rol bana çok uygun. Almanya'da çok güzel büyük bir sinema filminde başrol oynadım. 18 Kasım’da Californiya’da bir film çekiyorum. Yani iyi gidiyor. Herşey çok iyi nazar değmesin” dedi.