Magazin 05.07.2022 04:38 Güncelleme: 04.07.2022 17:39

Red Bull İstanbul Unlocked müzik, dans ve eğlenceyi bir araya getirdi!

İstanbul gece hayatının en büyük kutlaması olan Red Bull İstanbul Unlocked, 1-2 Temmuz tarihlerinde Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası'nda gerçekleştirildi.
Red Bull İstanbul Unlocked  müzik, dans ve eğlenceyi bir araya getirdi!

Katılımcılarına bugüne kadar yaşadıkları en unutulmaz gece hayatı deneyimini 2 gün boyunca sunmak üzere yola çıkan Red Bull İstanbul Unlocked’da, tek bir binada aynı anda 10’dan fazla mekân ve 60’ı aşkın sanatçı yer aldı.

Red Bull İstanbul Unlocked şehrin en ikonik mekanları sürükleyici bir gece hayatı deneyimi sunmak için bir araya getirdi. Şehrin nabzını tutan 10’dan fazla mekânı sadece 2 günlüğüne tek çatı altında toplayan Red Bull İstanbul Unlocked dünyanın en dinamik şehirlerinden İstanbul’u, en iyi mekanlar, performanslar ve tatlar ile tek bir mekânda buluşturdu. Akşam 19.00’dan sabaha karşı 03.00’a kadar eğlencenin kesintisiz sürdüğü etkinlikte bir araya gelen katılımcılar, ünlü mekanların iddialı şovları ile müzik ve dansın keyfine vardı.

Red Bull İstanbul Unlocked kapsamında Klein, Sumahan, Kastel, Wu Bomonti, Kulp, Beyond, Joker No:19, 360 İstanbul, Fırın, The Game ve Cleopatra Ink gibi şehrin en sevilen ve tercih edilen adresleri 1-2 Temmuz tarihlerinde İstanbul’un tarihi noktalarından Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda bir araya geldi. Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nın 3 katında 10’dan fazla özel alana yayılan Red Bull İstanbul Unlocked, her mekânda R&B’den 80’ler Disko hitlerine, Poptan elektronik müziğe canlı ve DJ performansları ile geniş bir yelpazede müzik ve eğlence sunarak katılımcılarına festival tadında bir deneyim yaşattı.

60’tan fazla sanatçı ve DJ’in sahne aldığı Red Bull İstanbul Unlocked, aynı zamanda farklı aktivitelerle de eğlencenin dozunu arttırdı. Uzak Doğu esintilerinin harmanlandığı Wu Bomonti’de Tarot falı, gençlerin müdavimi olduğu Beyond’un ikonik top havuzunda photobooth ile fotoğraf çekimi, Joker’de farklı analog oyunlar gibi etkinliklerin yanı sıra katılımcılar 360’ın ikonik kumaş dansçısı ve saksafoncusu ile keyifli bir görsel şölenin de tadını çıkarma imkanı buldu. ORGANICS by Red Bull’a ait özel alanda moda fotoğrafçısı Ali Kalyoncu’nun çektiği katılımcıların parti portreleri ise 2 gün boyunca mekanın duvarında sergilendi. Red Bull İstanbul Unlocked’a özel olarak Mural sanatçısı Furkan Birgün tarafından İstanbul konseptinde boyanan Kulp’un duvarı en çok ilgi çeken noktalardan biri oldu. Etkinlikte aynı zamanda dövme stüdyosu, grafiti alanı ve lezzet duraklarıyla da hafızalardan silinmeyecek bir deneyim yaşandı.

Kulüpler, miksologlar, sahne sanatçıları ve çok daha fazlasını tek çatı altında toplayan Red Bull Istanbul Unlocked hakkında detaylı bilgiye redbull.com/unlocked adresinden ulaşılabiliyor.