Magazin 29.10.2020 04:02

Red Bull Dance Your Style geri dönüyor

Hip hop, popping, house dance gibi türleri içeren sokak dansı turnuvası Red Bull Dance Your Style; Türkiye dahil 30 ülkede en yetenekli dansçıların izini sürüyor.
Red Bull Dance Your Style geri dönüyor

Bu zamana kadar kazananı izleyicinin belirlediği yarışma, çok yakında online bir platformda geri dönüyor ve dünya çapında aynı anda herkesin erişimine sunuluyor. Kazananı ise yine seyircinin oyları belirliyor. 5 Kasım’da başlayacak olan yarışma bu zamana kadar dünyanın en güzel şehirlerinde düzenlenmişti. Red Bull Dance Your Style, hafızalara kazınan performanslara ve dans pistine meydan okuyan birçok dansçıya ev sahipliği yapıyor.

İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma; Red Bull Dance Your Style 5 Kasım’da bu kez sadece online olarak dans sahnesinin en iyilerini belirlemek için başlıyor. Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergileneceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, yeteneklerini gösterebilecek. Bu zamana kadar İtalya, Japonya ve Fransa gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye’de Antalya ve İzmir’de de gerçekleşen yarışmanın başlamasına günler kala en güzel anlar hafızaları tazeliyor.

MİLANO’DA DANS İLE TARİH BULUŞTU

İtalya’nın hem moda hem finans hem de kültür sanat merkezi olan Milano’da düzenlenen Red Bull Dance Your Style, seyircilerden büyük ilgi gördü. Şehrin sembollerinden Gar Meydanı’nda gerçekleşen yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Tonini isimli genç birinci seçildi.

JAPONYA’DA MAİKA ÖNE ÇIKTI

Japonya’da başarılı performansı ile izleyicileri büyüleyen Maika birinci seçildi.

FRANSA FİNALİ KIRAN KIRANA GEÇTİ

Geçen yıl Fransa’nın başkenti Paris’te ilk defa düzenlenen Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde dansçılar, özgün tarzları ile seyircilerden en yüksek puanı alabilmek için yarıştı. Yarışmanın Türkiye etabında birinci olan Aydan Uysal ise dünya finalinde ülkemizi temsil etti.

Bu yıl sadece online olarak gerçekleşecek yarışmada finale kalan 8 kişiyi dans alanında dünya çapında isim yapan dans profesyonelleri belirleyecek. İddialı jüri kadrosu ve Red Bull Dance Your Style’a dair daha fazla bilgi çok yakında Redbull.com adresinde olacak.