Vakıf Katılım web
Magazin 21.06.2020 08:52

Randıman Sinema Filmi Seyircisiyle Buluşmaya Hazırlanıyor

Randıman  Sinema Filmi Seyircisiyle Buluşmaya Hazırlanıyor.
Randıman Sinema Filmi Seyircisiyle Buluşmaya Hazırlanıyor

20 Mart’ ta vizyona  girmesi beklenen fakat dünyayı etkisi altına alan Covid 19 hastalığı nedeni ile sinema salonlarının kapanması sonucu vizyona giremeyen Randıman Sinema filmi vizyon için gün saymaya şimdiden başladı.

Ordu Ünye’de çekimleri tamamlanan Kültür Bakanlığı destekli Randıman adlı sinema filmi Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyor.

 Basrol oyunculuğunu  Gökhan Çelik Yağmur Ün ve Kerim Aydemir’in paylaştığı komedi aşk tadındaki film seyircisi ile buluşmayı bekliyor.

 Basrol oyuncularından Gökhan Çelik bu film ile sinema dizi dünyasındaki otoritelerin dikkatini çekeceğini göreceğiz dedi.

Başarılı oyunca iş teklıflerinin  geldiğini ama doğru proje ile çıkış yapmayı beklediğini söyleyen karizmatik görünümü ile dikkatleri üstüne çeken Gökhan Çelik bugune kadar bir çok projede yer aldı.

2017 de en iyi çıkış yapan yardımcı erkek oyuncu ödülü alan yakışıklı oyuncu Çelik oyunculuğu daha önceleri hobi olarak oyunculuk yaptığını artık oyunculuğu profesyonel olarak yapmaya karar verdiğini ve kendisine gelen teklifleri ince eleyip sık dokuğunu dile getirdi.