Magazin 04.10.2022 14:37

RAGIB NARİN VE RIMA YUSSEF YEPYENİ HİT ŞARKISI "YOK YOK" İLE TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA!

Türk ve Arap müziğinin başarılı genç isimleri Ragib Narin ve Rima Yussef, Arapça ve Türkçe olarak seslendirdikleri yepyeni şarkıları "Yok Yok"u 30 Eylül'de dinleyicilerle buluşturdu.
RAGIB NARİN VE RIMA YUSSEF YEPYENİ HİT ŞARKISI

Türk ve Arap müziğinin başarılı genç isimleri Ragib Narin ve Rima Yussef, Arapça ve Türkçe olarak seslendirdikleri yepyeni şarkıları “Yok Yok”u 30 Eylül'de dinleyicilerle buluşturdu.

Arap anne ve Türk babaya sahip olan Ragıb Narin ve Lübnanlı şarkıcı Rima Yussef'in merakla beklenen yepyeni şarkısı “Yok Yok”, Universal Music Mena etiketiyle 30 Eylül 2022'de dinleyici ile buluşturdu. “Yok Yok”un müziği ve Türkçe sözleri Ragıb Narin, Arapça sözleri ise Rima Yussef'e ait. Şarkının aranjesi ise Sleiman Damien imzasını taşıyor.

Şarkının Türkçe versiyonu olan “Yok”Ragıb Narin tarafından seslendirilmiş ve Türkiye'de 16 Eylül'de Pasion Turca tarafından tüm dijital platformlarda yayınlanmıştı.

Rima, şarkının Türkçe versiyonunun video klibinde oyuncu olarak yer aldı. Türkçe versiyonun video klibi aslında Ragıb ve Rima'nın Arapça Türkçe düetinin bir teaser'ı niteliğinde.

Rima şarkı ile ilgili “Şirketim Universal Music Mena tarafından Türkçe Arapça bir düet şarkı yapacağımız haberini aldığımda hayaller kurmaya başladım. Bütün konsantrasyonumu ve çabamı bu projeye verme fikri beni çok heveslendirdi. Türk dizilerinin ve şarkılarının büyük bir hayranı olmamın yanı sıra, bu projede şarkı söylemek kariyerimde yeni bir adımdı. İlk kez konfor alanımdan ve çevremden çıktığım için başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesine büyük özen gösterdim. yetenekli Türk şarkıcı ve şarkı yazarı Ragib Narin ile birlikte şarkı söylemek ve klibinin de en sevdiğim ülkelerden biri olan Türkiye’de çekilmesi çok özel ve unutulmaz bir deneyimdi. Özellikle projenin yaratıcısı olan Pasion Turca’nın CEO’su Sinan Ufuk Nergis'in bana olan ilgisi ve çekim yaparken duygularımı ve emeklerimi kolayca verebilmem için her ayrıntıyı yönetmesi unutulmazdı. Yeni düet şarkımız “Yok Yok”a kattığımız sevgi ve tutkunun tüm dünyaya yayılması dileğiyle” diyor.

Birbirini seven ve bir türlü uçakta buluşamayan iki gencin hikayesini anlatan Yok'un Türkçe versiyonu, ünlü Türk yönetmen Murad Küçük tarafından İstanbul'da çekildi. Video uçakta yaşanan bir türbülans ve 'Devam Edecek' notu ile bitiyor. Arapça Türkçe “Yok Yok” düetinin klibi ise ilk klibin 2.bölümü olma özelliğini taşıyor. Ragıb ve Rima hayranları tirbülansa giren uçakta daha sonra ne olduğu, hikâyenin başını ve sonunu 30 Eylül'de izleyecek.

Tiktok’ta uçak içinde çektiği videolarla bir akım yaratan ve milyonlarca kez izlenen Ragıb Narin, şarkının klibinde bir uçak içerisinde oyuncu Rami Narin, masterchef yarışmacısı Tunahan Akın, sosyal medya fenomeni Kemal Yiğit İnandı (Turkyeet), Senamia ve Lübnanlı ünlü şarkıcı Rima Yussefile sosyal medya fenomenleri Barış Şahin, Erdem Başyemenicive Ayşegül Kandaz ile birlikte karşımıza çıkıyor. Tik Tok ve Instagram hesaplarında paylaştığı uçak videoları ile 150 milyon’a aşkın izleyiciye ulaşan Ragıb Narin, ilk klibi ile de büyük ses getirdi.

Ragıb Narin, “Yok Yok”şarkısı ile ilgili “Şarkının Filipinler’den Türkiye’ye uzanan bir hikayesi var. Yurtdışında arabada giderken şarkının giriş melodisini mırıldanmaya başladım ve telefonuma kaydettim. Türkiye’ye dönüp gitarımı aldığımda da besteyi ve sözleri tamamladım. Mutlu ve huzurlu bir şarkı. Özlemi ve sitemi anlatıyor. Bu şarkıyı Rima Yussef ile söylemek benim için harika bir deneyimdi. Sleiman'ın aranjesi ve müzikal dokunuşu şarkıyı bambaşka bir boyuta taşıdı. Universal Mena ile Ortadoğu'daki kariyerime başlama fırsatı veren Pasion Turca'ya minnettarım. Projeyi hayata geçiririken 100'den fazla kişiyle çalıştık. Bu projeye emek veren yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım tüm dinleyiciler şarkıyı dinlerken ve videoları izlerken bizim gibi şarkıyı beğenir” diyor.

Ragıb Narin ve Lübnanlı şarkıcı Rima Yussef'in merakla beklenen yepyeni şarkısı “Yok Yok”, Universal Music Mena etiketiyle 30 Eylül 2022'de tüm dijital platformlarda.