Magazin 03.12.2019 00:30

RAFFLES SPA 40 YILLIK BİR HİKAYEYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI  

Şehrin içindeki vaha Raffles Spa, dünyaca ünlü cilt bakım markası Biologique Recherce ile yaptığı iş birliğini özel bir davetle duyurdu. Özel davetliler, cilt bakım sırlarını Dr. Phillipe Allouch ve Ruperd Schmid'ten dinledi ve deneyimledi.
RAFFLES SPA 40 YILLIK BİR HİKAYEYE  EV SAHİPLİĞİ YAPTI   

Duygusal lüks kavramını, profesyonel bakım ürünleri, ayrıcalıklı ve huzur veren iç mimarisi yaşatan Raffles Spa önceki gün özel bir davete ev sahipliği yaptı. Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Chiara Ferragni Arielle Charnas gibi isimlerin tercih ettiği, dünyaca ünlü cilt bakım markası Biologique Recherce ile iş birliği yapan Raffles Spa’da Biologique Recherce Başkanı Rupert Schmid ve Dr. Phillipe Allouch’un özel bir söyleşisi gerçekleşti. Raffles Spa’daki söyleşiye, aralarında Şirin Yalçın, Rosella Karabacak, Özlem Zehebi, Aslı Hatemi, İdil Lüleci, Özlem Salur, Semiha Turhan, Dilek Avşar gibi isimlerin yer aldığı özel davetliler katıldı.

Biologique Recherce Başkanı Rupert Schmid, yenilikçi ve özenli bakım reçetelerini saf, konsantre ve ham bileşenlerle birleştirerek klinik bir yaklaşım ortaya koyan Biologique Recherche markasınınn Raffles Spa ile buluşmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Markanın varisi Dr. Phillipe Allouch ikonik ürünü P50’den söz etti. Cilt bakımını bütünsel yaklaşımla ele alan Dr. Allouch, “Sadece kullandığınız ürünler değil; yedikleriniz, içtikleriniz, yaşadığınız stres, hava koşulları da cildinizi etkileyen faktörler arasındadır. Kadınların ciltleriyle ilgili dikkat etmeleri gereken en önemli konu cilt temizliğini günlük bir rutin haline getirmektir” dedi.

Raffles Spa’da sunulan Biologique Recherche bakımları hakkında bilgi sahibi olan davetliler, cilt analizi de yaptırdı. Raffles Spa’da 31 Ocak tarihine kadar yapılacak Biologique Recherce cilt analiziyle detaylı ve derin bir kişiye özel rapor verilecek.