Müzik 13.04.2021 08:41

POP MÜZİĞİN GENÇ VE YAKIŞIKLI SESİ "RAGIB NARİN" DEN "MUCİZE" TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA!

Sosyal platformlarda seslendirdiği sözü müziği kendisine ait şarkılarla kısa sürede Türk Pop Müziği'nin genç ve başarılı seslerinden biri olan Ragıb Narin, altıncı teklisi "Mucize"yi Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturuyor.
POP MÜZİĞİN GENÇ VE YAKIŞIKLI SESİ

“Mucize yine klasikleşmiş yurtdışı gezilerimden birinde ortaya çıktı. Bu seferki doğum yeri Barcelona oldu. Dil öğrenmek için bulunduğum Barcelona’da sürekli etrafta duydugum Latin müziğinin enerjisi ile bu beste ortaya çıktı” dediği “Mucize”nin düzenlemesi Batu Çaldıran’a ait.

TikTok ve Instagram’da yüz binlerce takipçisi olan Influencer Sena Mia Kalıp’ın Ragıb’a eşlik ettiği Mucize’nin klibini deneyimli yönetmen Murad Küçük çekti.

Ragıb Narin, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” şarkılarıyla Spotify ve dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenerek büyük beğeni toplamıştı.

Bir süre lisanslı futbol da oynayan sanatçı yakışıklılığı, ses rengi ve kendi söz müziğini yaptığı şarkıları seslendirmesiyle dikkat çekiyor.

“Mucize” Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda.