Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 14.09.2024 11:00 Güncelleme: 13.09.2024 15:27

PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta yeni nesil otomotiv çözümleriyle gövde gösterisi yaptı

PHINIA, lider satış sonrası markaları Delphi, Delco Remy ve Hartridge ile Automechanika Frankfurt'a ilk kez yerini aldı.
PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta yeni nesil otomotiv çözümleriyle gövde gösterisi yaptı

PHINIA Inc., alanında lider satış sonrası markalarıyla Automechanika Frankfurt’ta gövde gösterisi yaptı. Şirketin lider satış sonrası markaları Delphi, Delco Remy ve Hartrıdge, Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilen fuarda son yeniliklerini katılımcıların beğenisine sundu.

PHINIA’nın fuar kapsamında tanıttığı yenilikler arasında, Delphi'nin hafif ticari araç (LCV) fren balataları ve genişletilmiş ön takım ürün portföyü gibi birçok dikkat çekici tasarım da yer aldı.

Fuar ile ilgili değerlendirme yapan PHINIA’nın Küresel Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Neil Fryer, “Bu yıl Automechanika Frankfurt'ta yer aldığımız için heyecanlıyız. Automechanika Frankfurt, sektör liderleriyle bağlantı kurmak, yeniliklerimizi paylaşmak ve otomotiv satış sonrası pazarının geleceğini güvence altına alma taahhüdümüzü göstermek için mükemmel bir platform sunuyor. Ürün yelpazemizi genişletmeye ve sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye devam ederken, önceliğimiz müşterilerimize, sürekli değişen bu pazarda başarılı olmalarını sağlayacak yüksek kaliteli ve sürdürülebilir çözümler sunmak” dedi.

PHINIA olarak, Automechanika Frankfurt 2024'te sergiledikleri gelişmiş çözümlerle otomotiv inovasyonunda öncü olma taahhütlerini sürdürdüklerini vurgulayan PHINIA’nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Juan Thomaz ise, “Delphi markamız ile pazara ilk olarak sunduğumuz gelişmiş fren balataları ve ürün portföyüne yeni katılan NOx (nitrojen oksit) sensörlerinden, Delco Remy markamızın genişleyen marş motoru ve alternatör programlarına kadar, en yüksek performans ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan pek çok ürün sunmaya odaklanıyoruz. Araç parkı kapsamımızı ve yeteneklerimizi geliştirmeye devam ederken, amacımız net: müşterilerimize, onları piyasada öne çıkaracak en yüksek kalitede ürün ve çözümleri sunmak” ifadelerini kullandı.

Delphi’nin en hızlı büyüyen ürün serilerinden biri olan ön takım serisi de Automechanika Frankfurt'ta öne çıkan ürün gruplarından biri oldu. Marka, EMEA bölgesinde ön takım ürün grubu araç parkı kapsamı alanında bir numaralı tedarikçi olma hedefi doğrultusunda iddialı bir girişim yürütüyor. Bu çerçevede Delphi, 2024 yılında portföyüne 1.000 yeni parça numarası ekleyerek ürün yelpazesini genişletecek ve benzer bir genişlemenin 2025 yılında da gerçekleşmesini planlıyor.

Öte yandan PHINIA’nın Hartridge markası da PFI, High Flow PFI, DI-CHG ve diğer gelişmekte olan yüksek basınçlı H2 enjeksiyon uygulamaları da dahil olmak üzere geniş bir hidrojen enjektör teknolojisini test etmek için tasarlanmış yeni hidrojen test cihazını fuarda sergiledi. Bu cihaz, kullanıcılarına hem geliştirme hem de düşük hacimli üretim tesislerine uygun esneklik sunuyor.