Emlak 16.04.2018 14:24

Pencereleri Deniz Ve Adalara Açılan "Heran İstanbul" Lanse Edildi

Pencereleri Deniz Ve Adalara Açılan

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da konumlandırdığı “Heran İstanbul” projesini lansmanla birlikte satışa sunan Destek Group, Panoramik deniz ve adalar manzarasına sahip daireleri lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuyor.

1983 yılından bu yana hizmet, teknoloji danışmanlığı, tarım, bilişim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Destek Group, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul’u Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla lanse etti.

İstanbul’un nitelikli konut bölgesi Kartal’da yükselen ve konut alıcılarına eşsiz deniz ve adalar manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunan Destek Group, her ayrıntısını titizlikle geliştirdiği “Heran İstanbul” projesinde yatırımcılarına huzurlu bir yaşam vadediyor.

LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 269 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

 “Her an mutluluk” mottosuyla hayata geçirilen proje, lüks anlayışına getireceği yeniliklerle yatırımcı nezdinde fark oluşturacak.

Yüksek yatırım potansiyeline sahip Heran İstanbul projesinde 1+1 daireler lansman dönemine özel 269 bin TL’den başlangıç gösteriyor.  İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi Kartal’da, 4 blok halinde yükselen “Heran İstanbul’da 318 konut, 20 cadde mağazası yer alıyor.

YAMANKARADENİZ; “ GELECEK VADEDEN BİR PROJE HAYATA GEÇİRİYORUZ”

İstanbul’un hızlı gelişim gösteren bölgeleri tercih edildiğinde gayrimenkulün ciddi bir prim artışı sağladığını belirten Destek Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz,“Türk inşaat sektörü son 10 yılda büyük mesafe kat etti. Sektörün büyümesin de hükümetimizin teşvik ve destekleri yadsınamaz. Biz de Destek Group olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda ülkenin rekabet gücüne ve büyüme potansiyeline katkı sağlamak, ekonomideki ivmeyi hızlandırmak üzere atılacak tüm adımları ülkemizin geleceğine yatırım olarak gördük. Gayrimenkul sektöründe yapmış olduğumuz yatırımlar da bu alanlardan bir tanesi. Grup bünyemizde bulunan; Teknoloji Danışmanlığı, Bilişim, Tarım ve İnşaat alanlarında çalışmalarımıza hızla devam ederken, aynı zamanda sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmaya gayret ediyoruz. Konut yatırımı bugün geldiğimiz noktada artık ‘’başımızı sokacak ev’’ mantığından çok uzak. Bu sebeple nitelikli konut sektörüne talep her geçen gün artıyor ve teknolojik gelişmelere paralel olarak yatırımcılara maksimum fayda sağlayacak projeler hayata geçiriliyor. Bizde Destek Group olarak bu faydayı asla göz ardı etmeden, sektörde derin birikimlerimizi projemize yansıttık ve Kartal’da Heran İstanbul projesini geliştirdik. Projemiz;  konumu ve ayrıcalıklarıyla bölgeye ve yatırımcısına her geçen gün değer kazandıracak bir proje” dedi.

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Lüks ve konforlu detaylara sahip projede; 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve loft daire seçenekleri mevcut. “Heran İstanbul’da daireler 72 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Estetik tasarımı ile öne çıkan “Heran İstanbul’da zengin sosyal donatı alanları konut alıcılarına sunuluyor. 63.210 metrekarelik inşaat alanı üzerine konumlan projede; kapalı yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş yolları, koşu parkuru ve 477 araçlık kapalı otopark yer alıyor.

“Heran İstanbul’da ayrıca, tüm ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalar site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor.

LOKASYON AVANTAJI SUNUYOR

Anadolu Yakası’nın yeni iş ve yaşam merkezi haline gelen Kartal’ın son projesi “Heran İstanbul”, lokasyonuyla da avantaj sağlıyor.

Ulaşım ağı aksında yer alan “Heran İstanbul”dan merkezi yerlere dakikalar sonra ulaşmanız mümkün.  Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’na, resmi kurumlara ve Pendik Marina’ya yakın bir noktada bulunan proje; E-5 Otoyoluna 1,5 kilometre, Kartal-Kadıköy Metro hattına 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 7 kilometre mesafede yer alıyor.

İnşa çalışmalarının devam ettiği Heran İstanbul’da yaşam Aralık 2019’da planlanıyor.