Magazin 25.06.2021 04:34

Parallel Universe sergisi Paribu özel gösterimine yoğun ilgi

Paribu'nun ana sponsorluğunda gerçekleşen dünyaca ünlü eserleriyle bilinen Ouchhh Studio'nun Parallel Universe sergisinin özel gösterimi, yoğun ilgiyle gerçekleşti.
Parallel Universe sergisi Paribu özel gösterimine yoğun ilgi

Kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunan, aynı zamanda kültür sanat alanına katkı sağlamayı sürdüren Paribu’nun desteğiyle hayata geçirilen Parallel Universe Exhibition by Ouchhh’un yapay zekâ ve sanatı birleştiren eserleri sanatseverlerle buluştu.

Mert Fırat’ın ev sahipliğinde ve Paribu özel gösteriminde konuşan Paribu CEO’su Yasin Oral; “Artık sanat, teknolojinin de yardımıyla çok farklı bir deneyim inşa ediyor. Paribu olarak teknoloji ve kültür sanat alanlarında sorumluluk alan bir platformuz. Paribu olarak DNA’mızda her zaman teknoloji ve sanat var. Finansal dönüşümün temsilcisi olarak DasDas’la birlikte sürdürülebilir işler yapmaktan çok memnunuz. Parallel Universe ile bu iki bileşeni bir arada deneyimleyeceğiz. Yarının sanatının sanatseverlerle buluşmasına vesile olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Sanatçı Mert Fırat ise, Paribu’ya, sanatı desteklediği ve kitlesini sanatla buluşturduğu için teşekkür etti.

Özel gösterim daveti, katılan isimlerin yapay zekâ/veri eserlerinden oluşan etkileyici sergiyi ziyaretiyle sonlandı.

DasDas’ın Ataşehir Metropol İstanbul’daki sahnesinde yer alan sergi yaz boyunca sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

Paribu Hakkında:

2017 yılında kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. 4 milyon kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor.