Magazin 21.10.2020 04:50 Güncelleme: 21.10.2020 12:25

Pandemi döneminde kişiye özel giyim

Ankara ve Mersin'den sonra İstanbul'da faaliyete geçen ve kişiye özel tasarımlar yapan tekstil firması Le guen, pandemi döneminde mağazaları dolaşmak istemeyenlere de nefes aldıracak.
Pandemi döneminde kişiye özel giyim

“Kişiye Özel” tasarımları ile giyim sektöründe adından söz ettiren Le guen markası İstanbul’da ilk şubesini açtı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in de katıldığı açılış töreninde, iş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi.

İki genç iş kadınının sahibi olduğu Le guen, uzun süredir Ankara ve Mersin’de “kişiye özel” erkek giyim tasarımları ile siyaset, iş, sanat, spor ve moda dünyası insanları tarafından tercih edilen marka haline gelmişti. Hülya – Eda Gökçam kardeşler, başarılarının sırrını kısaca şöyle anlatıyor: “Kişiyi kendine özel hissettirebilmenin en iyi yolu ona özel şeyler sunmanızdan geçiyor. Biz de on iki yıldır erkek giyim sektöründe kişiye özel tasarımlarımız ile bu özelliğimizi koruyoruz. Ankara ve Mersin’den sonra İstanbul’da da tasarımlarımıza yoğun bir ilgi vardı. Seçkin müşterilerimize daha yakın olabilmek için Le guen markasını İstanbullular ile buluşturmaya karar verdik. ”

 Özdemir: Pandemi döneminde kişiye özel giyim tasarımları çok önemli

 Le guen’ın İstanbul’daki şube açılışına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Özellikle bu pandemi döneminde kişiye özel giyim tasarımı sağlık açısından son derece önemli. Giyim için mağaza mağaza dolaşmak istemeyenlere de rahat bir nefes aldıracak. Le guen’ın erkek giyim sektörüne taze bir kan getireceğine inanıyorum. Bu iki başarılı iş kadını kardeşlerimi kutluyorum.”

 İstanbul’daki açılışa siyaset, iş, sanat, spor ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Kişiye özel tasarımları ile Le guen’ın özellikle bu pandemi döneminde sağlığına önem verenlerin yeni adresi olacağı bekleniyor.