Magazin Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 15.09.2024 17:28

Özgü Namal'ın alışveriş günü

Uzun yıllar ara verdiği oyunculuk mesleğine 'Kızıl Goncalar' dizisiyle geri dönen güzel oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
Özgü Namal'ın alışveriş günü

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp güzel havanın keyfini çıkarttı. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp hatıra fotoğrafı çektiren güzel oyuncu, alışveriş sonrası kendisini görüntüleyen muhabirlere de gülümseyip aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

AİLECEK ALIŞVERİŞ

Fenerbahçe futbol takımının başarılı stoperi Serdar Aziz, geçtiğimiz gün eşi Tuğçe Aziz ve oğulları Yaman Ali ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de alışverişe çıkan sempatik aile, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası meydan katında güzel havanın tadını çıkartan sempatik ailenin, neşeli ve keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Fenerbahçe’li futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Serdar Aziz, yanına gelen futbolseverleri kırmayıp onlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. Daha sonra kısa alışveriş turunu tamamlayan Aziz ailesi, kendilerini almaya gelen araçlarına binip AVM’den ayrıldı.