Gastro Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.09.2024 12:00 Güncelleme: 14.09.2024 23:00

Orhangazi'nin lezzetleri Bursa Gastronomi Festivali'nde tanıtıldı

Orhangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Bursa Gastronomi Festivali'nde stant açarak ilçenin lezzetlerini tanıttı.
Orhangazi'nin lezzetleri Bursa Gastronomi Festivali'nde tanıtıldı

Orhangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Bursa Gastronomi Festivali'nde stant açarak ilçenin lezzetlerini tanıttı. Festivalde, Orhangazi'nin zeytin, zeytinyağı, Gedelek turşusu ve farklı lezzetiyle dikkat çeken Malhun Hatun tatlısı gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen festivalde Orhangazi Belediyesi standını ve Orhangazi‘nin lezzetlerini tanıtan Ticaret ve Sanayi Odası, Paşapınar Kadın Kooperatifi, Gedelek Sönmez Turşuları ve Orhangazi Bartum Tost stantlarını ziyaret etti.

Orhangazi Belediyesi, diğer çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarını da sürdürüyor. Bursa Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen üçüncü Bursa Gastronomi Festivali'ne katılan belediye, Orhangazi'nin zeytin, zeytinyağı, turşu ve Malhun Hatun tatlısı gibi Türkiye çapında beğenilen ürünlerini ziyaretçilere sundu.