Magazin 19.04.2021 04:51 Güncelleme: 18.04.2021 22:43

ONUR BAY'I KULAĞINDAN ISIRDI

İlişkilerine 2'ci kez şans veren Dilara Aksüyek ve Onur Bay çifti aşka geldi. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen mutlu çift, sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaştı.
ONUR BAY'I KULAĞINDAN ISIRDI

Gurup koyu sohbet halindeyken Aksüyek, sevgilisi Onur Bay’a dönerek sarıldı. Bununlada yetinmeyen Akseyük, sevgilisinin kulağından ısırıp sevgi gösterisinde bulundu. Çiftin bu halleri objektiflere yansıdığını görünce ikilinin utandığı görüldü. Akseyük, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp bir markete girdi. Çıkışta tekrardan sevgilisinin yanına gelen Aksüyek hızlı adımlara evinin yolunu tuttu.

'' EVET MALESEF ''

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Arka Sokaklar” dizisinde rol alan Onur Bay’a rol arkadaşı Şevket Çoruh’un korona virüse yakalandığı hatırlatılıp sağlık durumu sorulunca,”Evet, maalesef olabiliyor. Şu sıralar vakalar çok arttığı için arada böyle şeyler yaşanıyor. Şevket abinin durumunu yeni öğrendim, pek bilgim yok. Şu an iyi herhalde en son konuştuğumda gayet iyiydi 2 gün önce. Şu an için bilemiyorum” şeklinde cevapladı.