Magazin 11.02.2018 08:29 Güncelleme: 11.02.2018 09:45

Okan Kabinde Demet Evde

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, önceki akşam Caddebostan Sensation Clup'ta sahne aldı. DJ'lik yolunda emin adımlarla ilerleyen Okan Kurt'u eşi Demet Akalın izlemeye gelmedi.
Okan Kabinde Demet Evde

Bıyıklar İmzam

Performans öncesi soruları yanıtlayan Okan Kurt, “Bazı DJ arkadaşlarla playstation oynadığımız yerde bir Dj yeri yaptık. Orda çalışıyorum sürekli. Hoşuma da gidiyor. Yoğun iş temposunda stres atıyorum” dedi. DJ’lerin farklı tarzları olduğu hatırlatılan Kurt, “Bıyıkları kesmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Kesinlikle düşünmüyorum. O benim İmzam. Geçen berbere gittim. İnsanlar Okan Kurt bıyığı yaptırmaya geliyormuş” diye konuştu. Saç ektirmeyi de düşünmediğini söyleyen Kurt, “Ektirirsem itici olacağımı düşünüyorum” dedi.


Tarkan’a Babalık Yakışır

Şarkı seçiminde eşi Demet Akalın’a danıştığını belirten Kurt, “Genellikte eşimden 4-5 parça oluyor. Tarkan var. Gülşen var. Yabancılarda bütün popüler şarkıları çalıyorum” dedi. Tarkan bebek haberin karşısında mutluluk duyduğunu açıklayan Kurt, “Tarkan’a babalık yakışır. Allah kucaklarına almayı nasip eylesin. Bizde bu arada inşallah ikinciyi alırız” diyerek ikinci bebek isteğini dile getirdi. Kurt, 6 bin TL’lık pasta haberleriyle ilgili olarak “Çoğu şey hediyeydi. 6 bin TL’lık pasta diye bir şey yok. Benim haberim yoktu” şeklinde konuştu. Eşi Demet Akalın’ın sosyal medyadaki yazım hatalarının alay konusu olmasına da değinen Kurt, “Mizahi bir şey. Çok hızlı yazıyor. Ondan oluyor. Bu herhalde onu güzelleştiriyor.