Magazin 14.10.2021 04:57

ÖDÜLÜNÜ HARBİYE SAHNESİNDE ALDI

Anadolu'yu il il dolaşıp konserden konsere koşan güzel şarkıcı Tuğba Yurt, yoğun istek üzerine 2. kez Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.
ÖDÜLÜNÜ HARBİYE SAHNESİNDE ALDI

Önceki akşam gerçekleşen konseri sağanak yağmura rağmen iptal etmeyerek sevenleriyle bir araya gelen Tuğba Yurt’u müziksever yalnız bırakmadı. Söylediği şarkılarla kulakların pasını silen güzel sanatçı, sahne kostümüyle de büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif ödül töreninde ‘Benim O’ ile yılın şarkısı ödülüne layık görülen ve konser programıyla çakışmasından dolayı geceye katılamayan Tuğba Yurt, ödülünü sahne de aldı. MGD Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kimsesizcan’ın ödülünü takdim ettiği sahne de büyük mutluluk yaşayan Yurt, “Böylesine önemli bir ödüle sahip olmak tarif edilemez bir mutluluk. Çok önceden planlanmış olan konserimle aynı güne geldiği için törende bulunamamıştım. Bu sahne de bu ödülü alıyor olmam da ayrı bir gurur. Beni bu ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularına da cevap veren Tuğba Yurt, yoğun konser takvimiyle ilgili olarak ise, “Tatlı bir yorgunluk var üzerimde. Ama o kadar da mutluyum ki, sahneye çıktığım da ne yorgunluk kalıyor, ne stres.” dedi. Ersay Üner ile yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu da belirten Tuğba Yurt, “ Kasım ayı içerisinde yeni şarkım çıkmış olacak. Yine çok güzel bir parça geliyor” dedi. MESUT YILMAZ