Magazin 14.05.2022 04:56

NAZARA GELMEKTEN KORKUYORUZ!

Çıkardığı tüm şarkılarla müzik listelerinde ilk sıraya yerleşen Oğuzhan Koç, online yemek sipariş platformu GetirYemek ile uzun dönemli bir anlaşmaya imza attı.
NAZARA GELMEKTEN KORKUYORUZ!

GetirYemek’in son jingle’ını seslendiren ünlü şarkıcı, yeni reklam kampanyasının başarısını keyifli bir lansman etkinliğiyle kutladı.

Son şarkısı Aşkın Mevsimi ile beğeni toplayan Oğuzhan Koç, GetirYemek ile imzaladığı anlaşma kapsamında serinin ilk reklam filminin başarısını lansman partisinde davetlilerle kutladı. GetirYemek Vice President’ı Yasemin Şişik Çelikboy ev sahipliğinde ve Oğuzhan Koç’un katılımıyla gerçekleşti.

Keyifli anlara sahne olan lansmanın açılış konuşmasını yapan GetirYemek Vice President’ı Yasemin Şişik Çelikboy “GetirYemek, Şubat 2019’da Getir’in farklı bir alanda faaliyet gösterdiği ilk hizmeti olarak kuruldu ve şu anda 56 binden fazla üye restoranıyla Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veriyor. Bu sene ilk defa bir uzun soluklu bir iş birliğine imza atarak sevgili Oğuzhan Koç ile bir araya geldik. İş birliğimiz kapsamında çektiğimiz ilk reklam filmimiz geçtiğimiz haftalarda ekranlarda yerini aldı. Müzikal tadında, kalabalık bir ekip ve büyük bir keyifle gerçekleştirdiğimiz reklam çekiminde, Oğuzhan Koç da GetirYemek jingle’ını yeniden yorumladı. Reklamımızın yayına girmesinin ardından çok güzel yorumlar aldık. Devam filmlerimiz için şimdiden heyecanla çalışıyoruz.” dedi.

Oğuzhan Koç ise GetirYemek’in marka yüzü olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek,“GetirYemek, çok uzun süredir kullandığım ve yeni restoranları keşfetmemi sağlayan başarılı bir online yemek sipariş platformu. Milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan bir markanın yüzü olmak gurur verici. GetirYemek ailesiyle enerjimiz ilk günden tuttu. İzleyicilerin ekranlarda bu uyumu ve samimiyeti rahatlıkla görebildiğine inanıyorum.” dedi.

Koç sözlerini şöyle sürdürdü: “200 kişilik kalabalık bir ekip ile 2 gün süren ilk reklam filmimizin çekimi çok heyecanlı ve eğlenceli geçti. Tasarım süreci büyük bir özenle gerçekleşen reklamımızın sonucu da bir o kadar coşkulu ve eğlenceli oldu. Reklamda gördüğünüz gitar benim için özel olarak tasarlandı. Şarkıcı kimliğim ve GetirYemek’in yenilikçi ruhunu harmanlayarak müthiş bir uyum yakaladık. Bu birlikteliğimizin büyük bir keyifle devam edeceğine inancım tam.”

Lansman sırasında GetirYemek ekibinin Oğuzhan Koç’a yaptığı erken doğum günü sürpriziyle neşeli anlar yaşandı.

Ünlü şarkıcı, GetirYemek ile uzun dönemli anlaşma yaptığı ilk reklam filminde samimi görüntüleriyle karşımıza çıkıyor. Oğuzhan Koç, özel tasarlanan gitarıyla sokaklarda yürüyerek GetirYemek’in “Yeniliğe Acıktıysan” isimli jingle’ını seslendiriyor.

Siparişini teslim alan GetirYemek kullanıcılarından kuryelere, garsonlardan aşçılara kalabalık bir grubun şarkıya özel hazırlanmış koreografi eşliğinde dans ettiği ve birbirinden leziz yemek görüntülerinin eşlik ettiği müzikal tadındaki reklam filmi, 25 Nisan tarihinden itibaren televizyon ve dijital mecralarda yerini aldı. 

“BANA BURADAN BİR DAHA İLANI AŞK MI YAPTIRACAKSINIZ?”

Lansman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç “GetirYemek ile şahane bir işbirliği içerisindeyiz. Reklamımızın başarısını kutlamak hem de birlikte olduğumuzu haykırmak için bu etkinliği yaptık.” dedi. Muhabirlerin “Reklam çekimlerinde de bolca yemek yemişsiniz.” sözleri üzerine Koç “Hamburger, pizza, baklava, kebap hepsinden bolca yedim. İlk tatlı ile başlamasaydık iyiydi ama hala reklamda yediğim yemeklerin kilosunu veriyorum. Ben zaten uygulamayı kullanıyordum, gerçekten güzel bir işbirliği oldu. Çok yemek yapan biri değilim ama iyi yemek sipariş veririm, çok seviyorum sipariş verirken.” dedi. “Eser Yenenler’e de gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son.” sorusuna ise Koç gülerek “Eser 30 senedir ülkeyi kandırıyor diyet yapıyorum diye.” dedi. Anneler gününde sevgilisi Demet Özdemir’e kedileri Civan’ın çiçek alması üzerine de konuşan Koç “Biz küçük bir espri yapmak istedik. Civan’ın adına Demet’e bir çiçek hediye ettik, o da onun annesi sonuçta.” dedi. İbrahim Selim’in programında Demet Özdemir’e olan sevgilisini haykırması üzerine ise “Bana buradan bir daha ilanı aşk mı yaptıracaksınız? Her şey çok güzel, nazara da gelmek istemiyoruz. İnşallah tamamına da erdireceğiz.” dedi.