Magazin 28.09.2022 05:00

Mutlu Kalpler Kulübü yeni sezonu açıyor

Almula Merter Churm'ün çok sevilen programı "Mutlu Kalpler Kulübü" sezonu açıyor. Churm'ün ünlü isimlerle keyifli sohbetlere imza attığı program, yeni yayın döneminde her cumartesi Ekotürk TV ekranında olacak.
Mutlu Kalpler Kulübü yeni sezonu açıyor

Almula Merter Churm’ün çok sevilen programı “Mutlu Kalpler Kulübü” sezonu açıyor. Churm’ün ünlü isimlerle keyifli sohbetlere imza attığı program, yeni yayın döneminde her cumartesi Ekotürk TV ekranında olacak.

Yazar, oyuncu ve kişisel dönüşüm eğitmeni Almula Merter Churm’ün Ekotürk TV’de yayınlanan ve çok izlenen ödüllü programı “Mutlu Kalpler Kulübü” yeni sezonu açıyor. Churm’ün sanat dünyasının ünlü isimleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdiği programın yeni bölümleri, 1 Ekim Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 12.00’de ekranda olacak.

YENİ SEZON HEYECANI

Almula Merter Churm yeni sezon için duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Mutluluğa açılan stüdyomuzda sıcacık sohbetlerle izleyicilerimize yine keyifli dakikalar yaşatacağız. Konukların en mutlusu, sohbetin en şahanesi burada! Sinema, sanat, müzik, kahkaha; hepsi bizde. Sevenlerimizle yeniden buluşmak için gün sayıyorum, 1 Ekim'de görüşmek üzere!”