Magazin 26.01.2021 04:47 Güncelleme: 26.01.2021 07:44

MUSTAFA CECELiDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaya devam eden akademisyen sanatçı "Gülşah Tanrıöver''; 26 yıldır Ms hastalığı ile mücadele ediyor.
MUSTAFA CECELiDEN BÜYÜK DESTEK!

Hastalığı ve müziğiyle ilgili duygularını dile getiren güzel sanatçı;

“26 yıldır müziğim ve kutsal bir görev olarak adlandırdığım akademisyenliğim ile hayat mücadelemi sürdürüyorum. Tıp dünyasının bile çaresiz kaldığı her noktada dinleyicilerime ve öğrencilerime tutunarak Ms hastalığına boyun eğmiyorum.
Bu süreçte yeni şarkım “Aşk Adam Seçer mi”nin her detayıyla da bizzat ilgilenen Mustafa Ceceliye’de sonsuz teşekkür ederim.”

Her şartta dile getirdiği ‘müzik ruhu iyileştirir’ sözünü hayatının mottosu haline getiren sanatçı, en son yayınladığı şarkısı “Aşk Adam Seçer Mi” için ruhunu hastalıktan yenileme süreci olarak gördüğünü dile getirerek yüksek enerjisiyle tüm Ms hastalarına örnek oldu.

Bu uzun mücadele dolu hayatında en büyük destekçisinin kendisi gibi akademisyen olan eşi Ulvar Tanrıöver’den aldığını söyleyen “Gülşah Tanrıöver”, tüm Ms hastaları için de her daim elinden geleni yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
--