Magazin 06.02.2023 04:12 Güncelleme: 05.02.2023 18:55

Murat KAYA kendi derinliğinin izinde "TUZLU AŞK"

Besteci, müzisyen ve sanatçı Murat Kaya yaklaşık bir buçuk yıllık aradan sonra üzerine titizlikle çalıştığı yeni teklisi 'TUZLU AŞK' ı sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Murat KAYA kendi derinliğinin izinde  "TUZLU AŞK"

Şarkılarında duygusal bütünlüğü sonsuzlukla eşitleyen, gerçeğin felsefik yaşama yansıyan derinliğini müziklerine her defasında incelikle taşımayı önemseyen Murat KAYA yine kendi duygusal derinliğinin izinde. 

Şarkı 14 Şubat'ta İrem RECORDS yapım etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alıyor

'Yaşarken her defasında kendi şarkılarımın duygusal yolculuğuna tanıklık ediyor olmak benim açımdan zorlu sınavlardan biri adeta. İçinizde sürekli tınlayan biçimde yeni bir şarkı yazmak, şarkılaşmak süreci pek kolay olmadı. Çok heyecanlı, merak içinde ve mutluyum. Umarım şarkım, dinleyen her insanın duygusunda kalıcı yerini alacak.' şeklinde düşüncelerini belirten Murat Kaya’nın yeni teklisi ‘Tuzlu Aşk’ sanatçının müzik sanat kariyerinde beşinci solo çalışması.

Tuzlu Aşk’ın mix&mastering ve düzenlemesi Murat Kaya’nın 2018’de piyasaya çıkardığı ‘’Dönüş’’ isimli albümünde yine birlikte çalıştığı, başarılı müzisyen aranjör Cihan Sezer tarafından gerçekleştirildi. Geçmişten bugüne duygusal yaşamını özleyen, sevgisinde yılların izini arayan duygusu güçlü her insanın dinlediğinde kendisinden anlamlar, yansıyışlar bulacak.