Bülten 19.10.2020 15:45

Muhiku'nun Sevgiliye Hediye Çeşitleriyle Aşkınızı Tazeleyin!

Sevmek bizlere bahşedilmiş en özel duygu değildir de nedir? Birini hiçbir çıkar gözetmeksizin sevebilmek, yüreğinin derinliklerinde onun varlığını hissetmek ne iyi gelir insana. Birine yürekten duyulan sevgi, dünyaya da daha pozitif bakmayı sağlamaz mı?
Muhiku'nun Sevgiliye Hediye Çeşitleriyle Aşkınızı Tazeleyin!

Dünyaya farklı bir pencereden bakmamızı sağlayan, içimizdeki tüm güzel duyguları uyandıran ve hayatımıza heyecan katan sevgiliye hediye edeceğimiz armağan da en az onun ve onun yaşattığı duygular kadar özel olmalıdır.

Sevgiliye hediye edeceğimiz armağan bir hediye olmasının yanı sıra aramızdaki saf duygunun da sembolü olmalıdır. Ona daima yüreğimizdeki saf duyguları ve heyecanımızı hatırlatmalıdır ki aşkımız her daim tazeliğini korusun.

Muhiku, bizleri mutlu etmek için var gücüyle çalışan ekibiyle birlikte aşktan ilham alarak sevgiliye hediye edilebilecek sevgi dolu hediye kutuları tasarlıyor. Bu hediye kutuları aşkımızın sembolü olmasının yanı sıra birlikte geçirilecek romantik saatlere de en özel şekilde eşlik ediyor.

Birlikte Güzel Hediye Kutusu
Muhiku’nun büyük bir özenle hazırladığı Birlikte Güzel Hediye Kutusu, dopdolu bir hediye olmasının yanı sıra bize sevgiliyle romantik saatler geçirme imkanı da veriyor. Birlikte Güzel Hediye Kutusu içerisinde bulunan ürünler:

●     Lady Grey Çayı

●     Hibiskus Çayı

●     2 Adet Siyah Kupa

●     Godiva Sütlü Çikolatalı Bisküvi

●     Çay Süzgeci

Birlikte Güzel Hediye Kutusu’na dilersek bize sunulan tütsü, kahveli aromatik mum ve en çok tercih edilen ürünler arasından da ekleme yapabiliriz. Bu hediye kutusu ile sevgiliye yaşanılan her anın ancak onunla güzel olduğu mesajını da verebiliriz. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz seyahate çıkabilir ve bir göl kenarında sessizliği dinlerken bu hediye kutusuyla daha önce tatmadığımız lezzetleri tadarak en romantik dakikaları geçirebiliriz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu
Muhiku’nun sevgiliye hediye edilebilecek en özel kutularından bir diğeri de Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’dur. Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile sevgiliye içimizdeki en saf ve en güzel duyguları aktarabiliriz. Aşkımızın bir sembolü olacak bu hediye kutusuyla ona en romantik hediyeyi armağan edebiliriz. Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde bulunan ürünler:

●     Godiva Masterpieces Fındıklı Çikolata

●     Kenya AA Kahvesi

●     Colombia Huila Kahvesi

●     Kırmızı Kalpli Mum

●     2 Adet Siyah Seramik Kupa

●     3. Nesil Kahve Bilgi Kartı

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nun içerisine french press, ikili çerçeve ve en çok tercih edilen hediyeler arasından da ekleme yapabiliriz. Bu hediye kutusu bize sevgiliyle dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen kahvelerden tatma imkanı verir. İçerisindeki kalpli mum aşkın bir sembolü olacağı gibi kahve saatlerimize romantik bir atmosfer de katacaktır.

Aynı Gün Teslim Hediye Nedir, Nasıl Faydalanılır?
Bazen sevdiklerimizi anlık sürprizlerle şaşırtmak ve mutlu etmek isteriz, bazen de yoğunluktan dolayı tüm özel günler aklımızdan çıkar ve son dakika ne alsam diye kara kara düşünürüz.

Muhiku, aynı gün teslim hediye seçeneğiyle böyle anlar için bize benzersiz bir fırsat sunuyor. Peki, aynı gün teslim hediye nedir ve ne değildir hep birlikte bakalım.

Aynı gün teslim hediye; hediyemizin sipariş verdiğimiz gün içerisinde özel kurye ile adresimize teslim edilmesi demektir. Diğer taraftan aynı gün teslim hediye, günlerce kargo beklemek değildir. Çünkü aynı gün teslim hediye seçeneği ile sipariş edilen hediyeler sipariş verdiğimiz gün içerisinde özel kurye ile adrese teslim edilir. Bu da bizi günlerce kargo takip sayfasına girmekten, arayıp arayıp bir türlü ulaşamadığımız kargo firmalarının müşteri temsilcileriyle iletişime geçmeye çalışmaktan kurtarır.

Peki, Muhiku’nun aynı gün teslim hediye seçeneğinden nasıl faydalanabiliriz? Bu fırsattan yararlanabilmek için belli koşulları sağlıyor olmak ve bize verilen süre içerisinde siparişimizi vermemiz gerekli. Peki, bunlar nedir?

●     Öncelikle, aynı gün teslim hediye seçeneğinden İstanbul il sınırları içerisinde oturan müşteriler faydalanabiliyor ya da hediyenin teslim edileceği adresin İstanbul il sınırları içerisinde olması gerekiyor.

●     Hediyemizin aynı gün tarafımıza teslim edilebilmesi için herhangi bir iş günü içerisinde saat 12.00’a kadar siparişimizi oluşturmamız gerekiyor. Saat 12.00’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü içerisinde teslim edilebiliyor.

●     Aynı gün teslim hediye seçeneğinden tamamen ücretsiz faydalanabilmek için sepet tutarının 69 TL üzeri olması gerekiyor. 69 TL üzeri tüm siparişlerde tarafımızdan herhangi bir ücret beklemeksizin hediyemiz özel kurye ile adrese teslim ediliyor.

Muhiku, Tek Bir Kutuyla Hayatın Farklı Alanlarına Dokunuyor
Muhiku, tasarladığı hediye kutularıyla hayatın farklı alanlarına dokunmayı hedefliyor ve bunu başarıyor da. Çünkü, Muhiku’nun hediye kutularının içerisinde çeşitli kategorilerde ürünler bulunuyor ve bu ürünleri hayatımızın pek çok alanında kullanabiliyoruz. Böylelikle bize kullanışlı hediye seçenekleriyle de benzersiz bir hediye deneyimi yaşama fırsatı sunuyor.

Muhiku’nun tasarladığı hediye kutularının içerisinde 7 farklı kategoriye ait ürün bulunuyor. Bu kategoriler; yiyecek & içecek, ev & yaşam, kitap, aksesuar, güzellik & bakım, kırtasiye & ofis ve deneyim kitleridir. Bu kategorilere ait ürünler üzerinde günlerce düşünülüyor ve en kaliteli markaların en kaliteli ürünleri seçiliyor.

Muhiku’nun tasarladığı bu hediye kutuları ile sevdiklerimize; dünyanın en kaliteli kahve ve çay çeşitlerini armağan ederek benzersiz bir lezzet deneyimlemelerini sağlayabiliceğimiz gibi çeşitli ev & yaşam ürünleriyle yaşam alanlarına farklı bir hava katabiliriz. Diğer taraftan sevdiklerimize deneyim kitleriyle yeni bir hobi edinme fırsatı verebilir ve sürükleyici bir romanın satırları arasında gezinme imkanı da sunabiliriz.

İnternet sitesini ziyaret etmek için: https://muhiku.com/