Magazin 17.04.2021 04:15

Muhafazakar modanın başkenti İstanbul  

İlkbahar/Yaz 2021 sezonuna damgasını vuracak koleksiyonlar, Ramazan atmosferinin en yoğun yaşandığı Kapalıçarşı, Yedikule, Sultanahmet ve Rumeli Hisarı gibi İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarında düzenlenen e-defileyle hayat bulacak. Defile, Modanisa'nın sosyal medya hesaplarından tüm dünyaya canlı olarak yayınlanacak.
Muhafazakar modanın başkenti İstanbul  

Pandemi nedeniyle internet ortamına taşıdığı defileleriyle büyük ilgi gören Modanisa, İlkbahar/Yaz 2021 sezonuna damgasını vuracak yeni koleksiyonlarını Ramazan ayının etkileyici atmosferi eşliğinde Kapalıçarşı, Yedikule, Sultanahmet ve Rumeli Hisarı gibi İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarında düzenlenecek e-defileyle tanıtacak. Defile, 17 Nisan Cumartesi günü Türkiye saatiyle 21.30’dan itibaren 10 milyonu aşkın takipçiye sahip olan sosyal medya kanalları ve YouTube üzerinden aynı anda yayınlanacak.  

Türkiye’nin ilk uluslararası online alışveriş sitesi Modanisa.com’un “Her kadının kendini güzel ve şık hissetmeye hakkı vardır, pandemi döneminde bile” anlayışıyla düzenlenen defilede İlkbahar/Yaz 2021 sezonunun en son trendleri ve yeniliklerinin dahil olduğu Özlem Süer x Refka, Roza x Benin, Refka ve Mayovera koleksiyonları tanıtılacak.

Dünyaca ünlü Türk modacı Özlem Süer’in Modanisa’ya özel olarak hazırladığı, bu yaz düğün ve davetlerde ışıl ışıl parlayacak abiye koleksiyonu defileye damgasını vuracak. Genç, enerjik, spor ve şık Roza Jo X Benin koleksiyonu ile sokaklar bu yaz rengarenk olacak. Trendleri günlük şıklığa yansıtan, özel tasarım ve kumaşlarla hazırlanan Refka koleksiyonu İstanbul’un kalbinden tüm dünyaya şıklık sunacak. Özel tasarım desenler ve kaliteli özel kumaşların öne çıktığı Mayovera mayo koleksiyonu ile moda tutkunları hayallerindeki yazı yaşayacak.

Büyüleyici renkleri ve çizgileriyle Modanisa İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun sergileneceği, Türkiye ve dünyadan milyonlarca kişinin izlemesi beklenen “Fashion Now Ramazan Özel Şovu”, şimdiden pek çok moda tutkunu kadının takvimine işlenmiş durumda.