Magazin 19.03.2018 08:00 Güncelleme: 19.03.2018 00:35

Mood Ödülleri Dağıtıldı

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Mood Ödülleri, önceki akşam Fulya Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
Mood Ödülleri Dağıtıldı

Jüri üyelerinin yanı sıra halkın oylarıyla 2017 En'lerinin belirlendiği gecede Yeşim Salkım, Burak Hakkı, Ferman Toprak, Fulin, Alper Kul, Ahmet Selçuk İlkan, Barış Falay, Sumru Yavrucuk, Günay Musayeva ödül almaya hak kazandı. Ödül töreni öncesi 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Daha sonra İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törene geçildi.

Atatürkçü Bir kadın Olarak Bu Ödülü Alıyorum



Müzisyen Yeşim Salkım, ‘Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu’ ödülünü aldı. Utanarak bu ödülü aldığını belirten Salkım “Müzisyen bir ailede doğmuş, müzisyen bir kızım. Eğitimimi bu yönde aldım. 1996 yılında Eşkıya sinema filmiyle, Yavuz Turgul gibi bir hocayla sinemaya başladım. O gün bu gündür içimdeki sinema aşkı hiç bitmedi. İnşallah layık olurum. Önümüzdeki senede iki tane sinema filmimiz çıkacak. Atatürkçü bir kadın olarak, Cumhuriyetçi bir kadın olarak bizi bu günlere getiren Atatürk’ün silah arkadaşları adına bu ödülü alıyorum” diye konuştu.

Babalık İçin Geri Sayıyor



‘Yılın En İyi Fantezi Erkek Sanatçısı’ Ferman Toprak oldu. Bir günde iki ödül aldığını söyleyen Toprak, “Son 38 gün. Geri sayıma başladım. Bir kızı oluyor. Artık baba olacağım” diyerek duygularını salondakilerle paylaştı.

Beste Sıkıntısı

‘En İyi Kadın Pop Sanatçısı’ seçilen Kendy, Türkiye’de beste üretilemediğine dikkat çekerek “Türk Sanat Müziği’nde artık beste yapılmıyor. En son beste yüz yıl önce yapıldı. Popçular yurt dışından beste alıyor. Mesela Bülent Ersoy, Sibel Can gibi isimler güzel şarkı okuyor ama beste yapmak gibi yetenekleri yok” dedi.

Çağatay Ulusoy Hedefte

‘En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı’ ödülünü alan Fulin, oyunculuğa göz kırptığını açıkladı. Çağatay Ulusoy ile bir projede rol almak istediğini belirten Fulin, “Şu an iki tane film projemiz var. Bu alanda eğitim alıyorum. Çağatay Ulusoy ile birlikte ilerleyen zamanlarda bir şeyler yapabiliriz” diye konuştu.

Yeni Film Yakında

En İyi Komedi Oyuncusu Alper Kul ise “Ödül almak insanı önere ediyor. Omzumuza biraz daha yük biniyor. “ dedi. ‘Hamileyim’ oyununun sahnelenmeye devam ettiğini söyleyen Kul, “Özel bir hikaye Film teklifi var. Daha çok yeni” diyerek film müjdesi verdi.

Derbi Heyecanı

Yaşam Boyu Sanat Ödülü alan Ahmet Selçuk İlkan, 0-0 beraberlikle biten Fenerbahçe-Galatasaray derbi heyecanını ipad’ten takip ederek yaşadı.

ÖDÜL ALANLAR

Yaşam Boyu Sanat Ödülü - Ahmet Selçuk İlkan
Yılın Erkeği – Barış Falay
En İyi Kadın Dizi Oyuncusu - Sumru Yavrucuk
Yaşam Boyu Meslek Başarı Ödülü - Yıldırım Mayruk
Yılın En İyi Bestecisi - Anjelika Akbar
Yılın En İyi Komedi Oyuncusu - Alper Kul
2017 Mood Ödülü - Burak Hakkı
En İyi Kadın Sinema Oyuncusu - Yeşim Salkım
Yılın En İyi Fantezi Erkek Sanatçısı - Ferman Toprak
Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı - Kendi
En İyi Çıkış Yakalayan Şarkısı – Fulin - Gölgemde Dur
En İyi Magazin Eki - hürriyet Kelebek
En İyi Müzik Grubu – Biz
En İyi Karakter Oyuncusu – Hakkı Ergök
En Güzel Dizi Oyuncusu - Gülden Dudarık