Spor 22.02.2018 22:25

Modanın Adı Armani Değil; Fenerbahçe Doğuş

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleauge'in 23. haftasında AX Armani Exchange Olimpia Milano'yu 89-70 mağlup etti.
Modanın Adı Armani Değil; Fenerbahçe Doğuş

Bertan ERMAN

İki takım da maçın başlarında birbirinde üstünlük kurmakta zorlandı. Ancak, James Nunnally ve Ahmet Düverioğlu'nun kritik yerlerde sahneye çıkmasıyla fark yaratan Fenerbahçe Doğuş, ilk çeyreği 23-20 önde tamamladı. İkinci çeyreğin ortalarında takım olarak iyi bir ivme yakalayan Sarı Lacivertliler, farkı 20 sayıya kadar çıkardı. AX Armani Exchange Olimpia Milano, son saniyelerde Goudelock ve Micov'un sayılarıyla farkı eritmeye çalışsa da, Fenerbahçe Doğuş, soyunma odasına 48-33'lük üstünlükle gitti.

İtalyan ekibi, üçüncü çeyreğe hızlı başladı ve 3 buçuk dakika içinde farkı tek hanelere indirdi. Fakat Sarı Lacivertliler, kısa sürede oyunu toparladı. Son çeyreğe 65-48 önde giren Fenerbahçe Doğuş, farkı 20 sayının üzerine çıkardıktan sonra oyunun kontrolünü sağladı ve karşılaşmayı 89-70 kazandı.

Fenerbahçe Doğuş'ta Jason Thompson 15, Kostas Sloukas 13 ve James Nunnally 11 sayıyla galibiyette etkili oldu. AX Armani Exchange Olimpia Milano'da ise, Galatasaray Odeabank'ın eski oyuncusu Vladimir Micov 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.