Türkiye - Gündem 04.08.2016 12:55

Milletimiz ülkemizi bu sapıklara bırakmayacağız demiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimiz 15 Temmuz'da mesajını açık ve net bir şekilde vermiştir, 'bizim bu ülkeden başka vatanımız yoktur ve bu ülkemizi de bu sapıklara bırakmayacağız' demiştir." dedi. YENİBİRLİK - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,…
Milletimiz ülkemizi bu sapıklara bırakmayacağız demiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimiz 15 Temmuz'da mesajını açık ve net bir şekilde vermiştir, 'bizim bu ülkeden başka vatanımız yoktur ve bu ülkemizi de bu sapıklara bırakmayacağız' demiştir." dedi.

YENİBİRLİK - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oda ve borsa başkanları ile istişare toplantısında yaptığı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "15 Temmuz bu milleti bayraksız, vatansız, milletsiz, devletsiz bırakma girişimidir. Çünkü bu girişimde bulunan ihanet şebekesinin ne millet ne bayrak ne vatan ne devlet diye bir derdi yoktur." dedi. Erdoğan, "Milletimiz 15 Temmuz'da sadece bu terör örgütüne değil aynı zamanda benzer niyetlere sahip, benzer yöntemlere başvurmak isteyen herkese mesajını açık ve net bir şekilde vermiştir. Ne demiştir milletimiz; 'bizim bu ülkeden başka vatanımız yoktur ve bu ülkemizi de bu sapıklara bırakmayacağız' demiştir." ifadelerini kullandı.

"Sapkın bir örgütle karşı karşıyayız"

"Örgütlendikleri 160 ülkenin tamamını da güya vatan kabul ediyorlar. Eninde sonunda oraları da ele geçireceklerini söyleyecek kadar bu konuda öz güven sergilemeye çalışıyorlar." diyen Erdoğan, şöyle konuştu: "Amerika'yı da ele geçirecekler. Öyle diyorlar. Ve bunu da oraya yerleşmek suretiyle, 'işte bak oradan bu işi yönetiyoruz', hava bu. Bu bakımdan sadece itikadi olarak değil, milli olarak da sapkın bir örgütle karşı karşıyayız." Erdoğan, "Türkiye'ye sıkı sıkıya sahip çıkamazsak, diğer iddialarımızı, diğer hedeflerimizi, diğer projelerimizi zaten hayata geçiremeyiz. Onun için meydanı ne FETÖ'ye ne PKK'ya ne DAİŞ'e ne de başka terör örgütlerine, ihanet çetelerine asla bırakmayacağız." diye konuştu.